Justin Bieber står for en av årets topputgivelser

Vokser i riktig retning.

I DE VOKSNES REKKER: Justin Bieber sitt nye album er en hyggelig julegave for langt flere enn kun hans trofaste Beliebers. Foto: NTB Scanpix
I DE VOKSNES REKKER: Justin Bieber sitt nye album er en hyggelig julegave for langt flere enn kun hans trofaste Beliebers. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALBUM: Helt siden han imponerte med sine tolkninger av Ne-Yo og Usher som purung amatørsanger, har det vært umulig å unngå R&B-innflytelsen hos Justin Bieber. Et fundament som med jevne mellomrom har dukket opp i musikken hans etterhvert som karrieren gikk rett til stjernehimmels.

Både julealbumet «Mistletoe» og fjorårets «Believe» bar tegn på hva man hadde i vente fra det stadig voksende talentet, og når 19-åringen de seneste par månedene har sluppet nye gratislåter hver mandag, har det definitivt vært som en fullblods R&B-artist. 

R&B-blomstring «Music Mondays»-serien har dessuten gitt oss en langt mer musikalsk moden Justin, og selv om Belieberne er en ekstremt lojal rase, er det nok en liten risiko for at noen musikalske referanser vil gå over hodet på enkelte ungpiker. For de av oss som derimot har ventet på Biebers fullstendige R&B-blomstring, har de seneste månedene vært en ren og skjær glede - klimatisert av dagens «Complete My Journals»-utgivelse.

En samling av de nevnte gratislåtene og et knippe ekstraspor, hvor Justin Bieber viser at han er i ferd med å bli et fullgodt alternativ til Usher, Trey Songz og de mer boikottutsatte Chris Brown og R. Kelly. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer