Justin Bieber til «Senkveld»

29. oktober sitter den kanadiske popprinsen i sofaen hos Thomas Numme og Harald Rønneberg.

TIL NORGE: Justin Bieber kommer til Norge i slutten av oktober for å spille inn en spesialsending av «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: AP
TIL NORGE: Justin Bieber kommer til Norge i slutten av oktober for å spille inn en spesialsending av «Senkveld med Thomas og Harald». Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Senkveld med Thomas og Harald» får eksklusivt besøk av Justin Bieber, under en Bieber-spesialsending på Chateau Neuf torsdag 29. oktober.

21-åringen kommer til å spille en minikonsert i Storsalen på Chateau Neuf. Ifølge konsertstedets hjemmeside har Storsalen en kapasitet på 1000 mennesker.

Det er kun de som har fått tildelt billetter gjennom konkurranser som vil få tilgang på området rundt konsertstedet, skriver Biebers plateselskap Universal Music i en pressemelding.

Konserten vil sendes på TV 2 senere i høst.

Lest denne? Bieber slettet mye omtalt nakenbilde

- Ville prøve noe annet - Det er veldig gøy at vi får Justin Bieber tilbake til Norge. Forrige gang han var her spilte han for 70 000 stykker, tre kvelder, på Telenor Arena. Men nå blir det en liten minikonsert for fans og media, sier Gjermund Moastuen, Markedsdirektør i Universal til Dagbladet.

- Hvorfor ville dere gjøre det på den måten?

- Senkveld er et hyggelig tv-show som når målgruppa veldig bra. Dette blir en showcase der han får muligheten til å eksponere flere låter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer