Justin Bieber velger norske låter

Dermed blir livet til André (34) fra Oslo aldri det samme igjen.

GODT NORSK: Justin Bieber (18) bruker to låter av nordmannen André Lindal på sin kommende plate. En av dem er aktuell som single. Foto: SCANPIX/EPA
GODT NORSK: Justin Bieber (18) bruker to låter av nordmannen André Lindal på sin kommende plate. En av dem er aktuell som single. Foto: SCANPIX/EPA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To av låtene på Justin Biebers nye album er (delvis) skrevet av nordmannen André Lindal. Det avslører 34-åringen selv på sin Facebook-side, snappet opp av nettstedet 730.

Den Los Angeles-bosatte Oslo-mannen skal ha komponert og produsert låtene «She Don't Like the Lights» og «As Long As You Love Me» sammen med Rodney Jerkins, en Grammy-nominert låtskriver som tidligere blant annet har jobbet med Michael Jackson og Whitney Houston.

- Forandrer liv Låtene blir å finne på «Believe», som er tenåringsidolets tredje skive og i salg fra 13. juli. Til MTV har Justin Bieber selv snakket om at «As Long As You Love Me» - som har rapperen Big Sean som gjestevokalist - er aktuell som singleutgivelse.

- Plasseringer som dette forandrer liv. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke ennå, sier Lindal til 730, og takker både Jerkins og sin manager for å ha fått muligheten til å levere låter til en av verdens største artister.

Han akkompagnerte selv Justin Bieber da låtene ble spilt inn:

- Det var en sykt spennende kveld da Bieber var i studio. Jeg spilte piano, Justin sang perfekt. Rodney var der og jammet.... Og låtene ble fabelaktige! Alt klaffet, alle var i toppform og utfallet er gull! sier Oslo-mannen til 730.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer