FÅR HUMOR-SERIE: Det kanadiske tenåringsidolet Justin Biebers liv skal nå bli tv-underholdning, melder amerikanske medier. Foto: Stella Pictures
FÅR HUMOR-SERIE: Det kanadiske tenåringsidolet Justin Biebers liv skal nå bli tv-underholdning, melder amerikanske medier. Foto: Stella PicturesVis mer

Justin Biebers vanskelige tenåringsliv blir tv-serie

Lager komedie om popfenomenet.

(Dagbladet): Etter at han filmet seg selv synge og la ut videoen på Youtube i 2008, har det gått slag i slag for kanadiske Justin Bieber (18).

Tre album, flere listetopper og godt over 15 millioner solgte plater senere, blir popkometens liv nå tv-serie.

Det melder det amerikanske nettstedet TV Guide.

Vanskelig tenåringsliv Ifølge nettsida er det fjernsynsnettverket ABC som utvikler den nye sitcom-serien, som handler om en framtidig popstjernes vanskelige tenåringsliv, og hans uortodokse familie.

Det er ikke første gang ABC planlegger å skape en serie basert på Biebers liv.

I utgangspunktet var serien planlagt til i fjor, men nå har nettverket altså pustet friskt liv i den og vurderer å sende den neste år.

Av «Entourage»-forfattere TV Guide melder at den foreløpig tittel-løse serien vil omhandle Biebers liv før han ble berømt.

Til tross for at Bieber tidligere har hatt en rolle i den populære krimserien «CSI», skal ikke 18-åringen være tiltenkt en rolle i den kommende humor-serien.

«Baby»-sangeren skal imidlertid være med å produsere serien sammen med sin manager, Scooter Braun, melder Rolling Stone.

Manus er ført i pennen av «Entourage»-skribentene Matt Wolpert og Ben Nedivi, og serien produseres av ABC Studios sammen med Scooter Brown Films.

TV-DEBUT: I 2010 hadde Justin Bieber en rolle i den populære serien «CSI». Foto: Stella Pictures
TV-DEBUT: I 2010 hadde Justin Bieber en rolle i den populære serien «CSI». Foto: Stella Pictures Vis mer