Justin ble sjokkert da han så hva dronen hadde filmet

Gjør «Star Wars»-fansen svært opprømt.

(Dagbladet): 18. desember 2015 er dagen mange har ventet på. Det er nemlig den planlagte premieredagen på den syvende «Star Wars»-filmen «Star Wars Episode VII, som regisseres av J.J. Abrams.

Fram til nå har det blitt sluppet svært få detaljer om storfilmen, annet enn at handlingen, siden det er 37 år siden den første «Star Wars»-filmen, vil foregå en god stund etter de forrige filmene.

Oppdaget «Millennium Falcon»-skipet Nå har imidlertid fansen fått noe å prate om.

Tidligere denne uka sendte briten Justin Reeves opp en drone over en tidligere flybase i Berkshire, Storbritannia. Han ble svært overrasket da han så hva han hadde filmet.

På bildene kan man nemlig se det som angivelig skal være deler av «Star Wars»-settet (se video øverst i saken).

Noe av det man kan se i videoen, er det som ser ut til å være Han Solos halvferdige romskip «Millennium Falcon».

Videoen har spredd seg som ild i tørt gress på nettet, noe som igjen har gjort at fansen har flokket til flybasen i håp om å se noe.

Brakk foten på innspilling Innspillingen av filmen måtte så sent som i august ta et par ukers pause etter at Harrison Ford (71) fikk en del av nettopp «Millennium Falcon» over seg og i juni.

Ford var ute av dansen i åtte uker etter skaden, et brudd i ankelen, og innspillingsplanene ble omrokkert i håp om at Ford ville rekke å bli frisk raskt nok til å unngå en utsettelse. Det gikk ikke. Innspillingen er nå i gang igjen.

I tillegg til flere av de klassiske skuespillerne, blant annet det sentrale trekløveret Ford, Carrie Fisher og Mark Hamill, er det også flere nye skuespillere.

Ryktene tilsier at Daisy Ridley og John Boyegas er de mest sentrale, men også Adam Driver og Oscar Isaac skal være viktige brikker i spillet. Det meste er imidlertid ubekreftet fra LucasFilms kant - også Yerolemous rolle.

SNART TILBAKE: I kommende «Star Wars: Episode VII» får vi et gjensyn med gamle kjente. Også Han Solo, nå som Harrison Ford er på beina igjen. Foto: 20th Century Fox/AP/Scanpix
SNART TILBAKE: I kommende «Star Wars: Episode VII» får vi et gjensyn med gamle kjente. Også Han Solo, nå som Harrison Ford er på beina igjen. Foto: 20th Century Fox/AP/Scanpix Vis mer