NESTEN PERFEKT: Blogger og Justin Bieber-fan Chioma Anugweje anmelder den siste konserten den kanadiske 19-åringen hadde i Telenor Arena på torsdag. 
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
NESTEN PERFEKT: Blogger og Justin Bieber-fan Chioma Anugweje anmelder den siste konserten den kanadiske 19-åringen hadde i Telenor Arena på torsdag. Foto: Lise Åserud / NTB scanpixVis mer

Justin ser etter den peneste jenta i Oslo og jeg tenker «hallo, jeg er jo her, se meg da»!

Dagbladet sendte en belieber for å konsertanmelde helten sin.

ANMELDELSE: Som en ekte belieber har jeg gledet meg til denne konserten i lang tid. Helt siden jeg så Justin Biebers «One Time» under norsktimen på videregående skole har jeg vært frelst. Justins tekster hjelper i enhver situasjon, budskapet i sangene kan hjelpe deg å takle og sette ord på følelsene dine.

Jeg så ham først i London i 2011 under My World-turneen og var derfor veldig spent på hvordan det skulle bli nå. I går var den store dagen endelig kommet og jeg skulle på Justin Bieber-konsert igjen! Drømmen var jo, som drømmen til alle andre jentene der, å bli «One Less Lonely Girl» slik at Justin skulle synes jeg var kul og vi ble venner for livet.
 
Så jeg sitter i Telenor Arena, klar og spent. Dette er årets høydepunkt. Bedre enn julaften og bursdag til sammen. Justin skuffer ikke med åpningsnummeret og kommer svevendende inn som den vakre engelen han er, mens han synger «All Around The World» til masse skriking. Han hadde virkelig lagt mye inn i produksjonen, med stor showfaktor og dansing. Under «Take You» synger han om å sjekke opp en jente for så å bli avvist. Som om det noen gang hadde skjedd. Justin er søt <3.  

Høydepunktet for meg kommer allerede tidlig i konserten, når han synger «Catching Feelings». Denne sangen fremfører han akustisk og det var så utrolig vakkert at jeg måtte kjempe for å holde tilbake tårene. Han fremførte låten perfekt og fikk vist frem sin fantastiske stemme.

Så var det tid for hits fra Justins første album, «My World», og han disker opp med «That To Should Be», «One Time», «Eenie Meenie» og «Somebody To Love». Det var superkult at JB tok disse sangene med tanke på alt de færreste fikk se ham under «My World»-turneen.

Under konserten sier Justin at han ser etter den peneste jenta i Oslo og jeg tenker «hallo, jeg er jo her, se meg da»! Så kommer høydepunkt nr. 2, «Die In Your Arms». Sangen fremføres i ekte The Temptations-stil og det passer perfekt! Jeg har virkelig lyst til å dø i armene til Justin om cirka 50 år.

Konserten fortsetter med masse show og dansing. Her vises det videosnutter av folk som mente han ikke ville klare overgangen fra barnemusikk til voksenmusikk. Justin forteller fansen at alt er mulig og at man burde leve etter hans motto, «never say never». Dialogen etterfølges selvfølgelig av hit?en «Never Say Never» og det blir syyyykt god stemming. Justin er virkelig sjarmerende. Han forteller meg (ok, alle i salen) at alle beauties trenger en beat og blir smigret. Så spiller han «Beauty And A Beat», og under verset til Nicki Minaj sier han «I gotta keep an eye out for Selener». Noe som er ekstra morsomt siden ekskjæresten hans Selena Gomez landet i Oslo i går kveld. Etter sangen gjør han en kul trommesolo og viser fram slagverktalentet sitt.
 
Så er det kveldens store høydar for en spesiell jente som viste seg ikke å være meg, men heldige Marte som ble OLLG («One Less Lonely Girl», seff). Deretter tar tempoet seg opp igjen og han synger «As Long As You Love Me», for så å fortelle at «Believe» er kveldens siste sang. Justin takker fansen igjen og sier at han skrev sangen til oss fordi uten oss hadde han ikke vært noe... <3!

Det er et rørende øyeblikk når han synger «where would I be, if you, if you If you didn't believe». Så takker Bieber for seg sier han elsker fansen sin og drar. Dette er jo bare tull. Han kommer ut igjen til jublende applaus og spiller «Boyfriend» og avslutter det hele med et av hans største hits, «Baby». En flott avslutting.

For å konkludere gjør Justin konserten nesten helt perfekt. De eneste ulempene er at det er altfor mye fokus på dansing og show og litt for lite på stemmen til Justin, som virkelig er helt fantastisk, noe man hører når han synger akustisk i ro. Konserten var også veldig upersonlig, det er tydelig at Justin ikke ga mer av seg selv enn det som stod innøvd i manuset. Da jeg så han i London i 2011 var det noe mer ekte ved ham. Da virket han litt mer lykkelig, ikke helt den maskinen som han var i går. Men jeg er fortsatt veldig glad i Justin og vi ses neste gang han kommer til Oslo.

Chioma Anugweje er Justin Bieber-ekspert og skriver blant annet for nettstedet 730.no.
Chioma Anugweje er Justin Bieber-ekspert og skriver blant annet for nettstedet 730.no. Vis mer