Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Justin Timberlake til Fornebu

Den verdenskjente artisten gjester Norge 2. august.

PAUSE-SHOW: Under Super Bowls pause-show hyllet Justin Timberlake avdøde Prince - som har fått blandede tilbakemeldinger fra publikum. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Når Justin Timberlake legger ut på sin europaturne «The Man Of The Woods Tour», blir Norge et av stoppestedene. Timberlake besøker 16 byer, og 2. august står han på scenen i Telenor Arena, skriver Live Nation i en pressemelding.

Fredag slapp Timberlake sitt fjerde studioalbum, «Man Of The Woods», og ifølge nettstedet Musicweek har han allerede solgt over 450 000 billetter til konsertene han skal holde i USA.

I natt opptrådte han også for tredje gang under pauseshowet under Super Bowl, som er et av verdens mest sette musikkarrangement.

Hyllet Prince

Der hyllet han artisten Prince, som døde for to år siden - og får han både ris og ros for, ifølge USA Today.

På en gigantisk rosa skjerm lyste det opp et stort bilde av Prince, et slags hologram av superstjernen.

Samtidig som Justin Timberlake framførte «I Would Die 4 U», i en duettlignende setting.

Mange Prince-fans har reagert på hologrammet av Prince, siden artisten tidligere har uttalt at han ikke liker bruken av slike hologrammer.

Blandet mottakelse

Justin Timberlakes nye album, «Man Of The Woods» har fått blandet mottakelse av norske anmeldere.

Mens Dagbladets anmelder har trillet en firer på terningen, mente VGs anmelder at albumet fortjente en toer, og Aftenposten ga Timberlake en treer.

Dagbladet oppdaterer saken!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!