Jyn Tyre Synner har lagt hodet på Y-blokka

Riv ned hele alfabetet, men behold bokstaven Y for Y-blokka. Kommunal - og moderniseringsminister, Jyn Tyre Synner, du må snu i denne delikatene saken. Husk, du er HøYre-mann.

RIVEMINISTER: Regjering den norske ved kommunal - og moderniseringsministeren, som heretter må belage seg å få skrevet navnet sitt med tre Y-er, kan fortsatt snu i saken rundt Y-blokka. Y for Ypperlig det. Foto: Jacques Hvistendahl
RIVEMINISTER: Regjering den norske ved kommunal - og moderniseringsministeren, som heretter må belage seg å få skrevet navnet sitt med tre Y-er, kan fortsatt snu i saken rundt Y-blokka. Y for Ypperlig det. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Verdensteatret. Skansen friluftsrestaurant. Bislett stadion. Det engelske kvarter. Riv ned. Vaterland du gamle. Mimrehoder som meg skal holde kjeft. Bygg nytt.

Rive ned, vi bygger for framtidige generasjoner, sier kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner aka Tingeling.

Riv ned, bygg for framtidige generasjoner ble det sagt før i tida også da vi - som i dag er grå i luggen - nettopp var framtidige generasjoner, men som verken da eller nå blir hørt av de rivekåte, de som river byhistorien i filler, de som bygger sin ideologi på bingo og tippetegn Y for Pokerfjes.

Høyre skal jo være et verdikonservativt parti, men de er det nye Frp, kunnskaps- og historieløse. En gjeng Gucci- og Hugo Boss-politikere som fronter grønne snusbokser med en alvorlig mine. Y-blokka må vike, hvor er Jan Erik Vold?

Riv ham ned. Riv byen i filler og la Fabian heise bløtkakesmilet på halv stang. Riv ruskende galt, ja, men den som river er moderne, tenker langsiktig og er en politiker i tida, vi andre river oss i håret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer