Kaada

Slapp etterlikning av italiensk filmmusikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: John Erik Kaada er en aktiv filmkomponist og har skrevet musikk til filmer som «Mongoland» og «Hawaii, Oslo». Dette er soundtracket til Even Benestads film «Natural Born Star», som har premiere i august – en dokumentarfilm om Fred Robsham, sjømannen som gikk i land i Roma, ble filmstjerne i Italia på 1970-tallet – men fikk karrieren og livet for øvrig avbrutt da han ble grepet med halvannet tonn hasj i båt han hadde seilt fra Spania. Fengsel, hiv-smitte og stoffavhengighet ble hans skjebne. I dag bor han på hybel i Lillesand.

Kaada imiterer italiensk B-filmmusikk, med mye patos, kvinnekor, spinett, xylofon og storfelte lydmalerier. Han legger seg innimellom så tett opptil Ennio Morricone at det tipper over. En samleplate med original italiensk filmmusikk er langt å foretrekke framfor en dårlig kopi. Sorry, håper det funker på filmen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer