Kadetten-rapper: - Jeg ble arrestert

Til sammen er 65 personer pågrepet på festivalen.

ARRESTERT: Kadetten-aktuelle Slim Jxmmi fra hip hop-duoen Rae Sremmurd skriver på sin Instagram-konto at han ble arrestert tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Kadetten-aktuelle Slim Jxmmi fra hip hop-duoen Rae Sremmurd skriver på sin Instagram-konto at han ble arrestert tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går ble det kjent at rapperen Asap Rocky ble pågrepet etter en konsert i Stockholm, mistenkt for grov vold. Artisten skal etter planen spille på Kadetten-festivalen i Sandvika i dag.

I går kveld hevdet artisten Slim Jxmmi, halvparten av den Kadetten-aktuelle rap-duoen Rae Sremmurd, at han ble arrestert på festivalen mens så en konsert. Det var VG som først omtalte saken.

Advarer

- Jeg ble arrestert under settet til Lil Baby. Jeg prøvde bare å se en konsert, skriver artisten på sin Instagram-konto.

Artisten advarer også festivalgjengere mot politi på festvalen.

- Hvis du skal på Kadetten-festivalen: politiet er i sivil, skriver han videre.

Det har ikke lykkes Dagbladet å få forholdet bekreftet fra politiet. Kadetten-festivalen var ikke kjent med hendelsen da Dagbladet tok kontakt.

65 pågrepet

Til sammen 65 personer ble pågrepet for bruk, besittelse og salg av narkotika den første dagen av festivalen Kadetten i Sandvika i Bærum tirsdag. Fem av de pågrepne var under myndighetsalder, mens de resterende var fra 18 år og opp til midten av 20-åra, opplyser Oslo politidistrikt til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer