<strong>ARRESTERT:</strong> Kadetten-aktuelle Slim Jxmmi fra hip hop-duoen Rae Sremmurd skriver på sin Instagram-konto at han ble arrestert tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
ARRESTERT: Kadetten-aktuelle Slim Jxmmi fra hip hop-duoen Rae Sremmurd skriver på sin Instagram-konto at han ble arrestert tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kadetten-rapper: - Jeg ble arrestert

Til sammen er 65 personer pågrepet på festivalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går ble det kjent at rapperen Asap Rocky ble pågrepet etter en konsert i Stockholm, mistenkt for grov vold. Artisten skal etter planen spille på Kadetten-festivalen i Sandvika i dag.

I går kveld hevdet artisten Slim Jxmmi, halvparten av den Kadetten-aktuelle rap-duoen Rae Sremmurd, at han ble arrestert på festivalen mens så en konsert. Det var VG som først omtalte saken.

Advarer

- Jeg ble arrestert under settet til Lil Baby. Jeg prøvde bare å se en konsert, skriver artisten på sin Instagram-konto.

Artisten advarer også festivalgjengere mot politi på festvalen.

- Hvis du skal på Kadetten-festivalen: politiet er i sivil, skriver han videre.

Det har ikke lykkes Dagbladet å få forholdet bekreftet fra politiet. Kadetten-festivalen var ikke kjent med hendelsen da Dagbladet tok kontakt.

SE TV: En video som ble tatt i Stockholm søndag kveld, skal vise Rakim Mayers, bedre kjent som «Asap Rocky» gå til angrep på en mann på gata. Reporter: Emilie Rydning. Video: @asaprocky og NTB Scanpix Vis mer

65 pågrepet

Til sammen 65 personer ble pågrepet for bruk, besittelse og salg av narkotika den første dagen av festivalen Kadetten i Sandvika i Bærum tirsdag. Fem av de pågrepne var under myndighetsalder, mens de resterende var fra 18 år og opp til midten av 20-åra, opplyser Oslo politidistrikt til NRK.

- Totalt er det 65 pågrepne. Hovedsakelig for bruk og besittelse av narkotika. To personer er pågrepet for salg av narkotika. Jeg kan også nevne at en 15-åring ble pågrepet i besittelse av om lag 40 gram hasj, sier operasjonsleder Vidar Pedersen. Det er andre året festivalen Kadetten går av stabelen på Kadettangen i Sandvika utenfor Oslo.

Flesteparten av artistene er i hovedsak sjangrene urban og hip hop. Festivalen har derfor et relativt ungt publikum. Det var rundt 10.000 publikummere til stede tirsdag kveld. Festivalen varer i to dager.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer