Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kaizers gratis på MySpace

«Samtidig som det føles feil, føles det også rett. Fordi det er nye tider, og man må oppnå folks gunst og vekke deres nysgjerrighet for å få solgt plater

Geir Zahl,

gitarist i Kaizers Orchestra

«Hadde Kaizers vært lure hadde de bare lagd skiva på sin egen hjemmeside i to formater. Et dårligere for fri nedlastning og et bra for kjøp, og gitt fansa muligheten til å betale for seg med en gang.Men nei da. Eneste muligheten vi får er å ta det gratis på MySpace, også få kjeft etterpå fordi vi er stygge fildelere som skal ha alt gratis. Men egentlig er vel dette kanskje gladnyheter, for det viser i det minste at Kaizers har forstått at det ER nye tider, og at de MÅ endre salgsstrategi for å overleve. Dette tror jeg de vil tjene stort på i det lange løp.

Tiril

«Kaizers: Hvordan blir førsteinntrykket med lav stream-kvalitet? Som hobbymusikant, stikker det i MEG å tenke på å skulle la folk høre musikken min via et telefonrør.

HJ

«Digger plata! Kan ikke vente med å kjøpe den på mandag. Fortsett i den stilen, enormt bra å gi muligheten til å høre plata på forhånd! Tusen takk!

Bastard Sønn «Har ikke hørt plata på MySpace og kommer ikke til å gjøre det heller. Venter heller de få dagene det er igjen til det kommer i skikkelig kvalitet i butikkene.

Valek86

«Kaizers har gjort det igjen, nytt og annerledes, men akk så bra. well done :)

Mordi

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media