Kaizers gratis på MySpace

«Samtidig som det føles feil, føles det også rett. Fordi det er nye tider, og man må oppnå folks gunst og vekke deres nysgjerrighet for å få solgt plater

Geir Zahl,

gitarist i Kaizers Orchestra

«Hadde Kaizers vært lure hadde de bare lagd skiva på sin egen hjemmeside i to formater. Et dårligere for fri nedlastning og et bra for kjøp, og gitt fansa muligheten til å betale for seg med en gang.Men nei da. Eneste muligheten vi får er å ta det gratis på MySpace, også få kjeft etterpå fordi vi er stygge fildelere som skal ha alt gratis. Men egentlig er vel dette kanskje gladnyheter, for det viser i det minste at Kaizers har forstått at det ER nye tider, og at de MÅ endre salgsstrategi for å overleve. Dette tror jeg de vil tjene stort på i det lange løp.

Tiril

«Kaizers: Hvordan blir førsteinntrykket med lav stream-kvalitet? Som hobbymusikant, stikker det i MEG å tenke på å skulle la folk høre musikken min via et telefonrør.

HJ

«Digger plata! Kan ikke vente med å kjøpe den på mandag. Fortsett i den stilen, enormt bra å gi muligheten til å høre plata på forhånd! Tusen takk!

Bastard Sønn «Har ikke hørt plata på MySpace og kommer ikke til å gjøre det heller. Venter heller de få dagene det er igjen til det kommer i skikkelig kvalitet i butikkene.

Valek86

«Kaizers har gjort det igjen, nytt og annerledes, men akk så bra. well done :)

Mordi