<strong>JAZZKLARE:</strong>  Kaizers Orchestra blir headliner på Moldejazz med stor utekonsert 20.juli. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet
JAZZKLARE: Kaizers Orchestra blir headliner på Moldejazz med stor utekonsert 20.juli. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer

Kaizers klare for Moldejazz

Deler utendørskonsert med Mathias Eick Band på Romsdalsmuseet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kaizers Orchestra blir headliner for den ene av Moldejazz to store utendørskonserter i år.

De trippelalbumaktuelle rockerne får med seg et utvidet Mathias Eick Band som support på Romsdalsmuseets store amfiscene 20. juli.

Samtidig er det klart at intimscenen Forum i løpet av festivaluka kan by på Bobo Stenson Trio, veteranpianisten Misha Mengelberg i duo med trommeslagere Tyshawn Sorey, «Kuára»-trioen Per Jørgensen/Markku Ounaskari/Samuli Mikkonen og Dans Les Arbres med Christian Wallumrød, Ivar Grydeland, Ingar Zach og Xavier Charles.

New York
På Forum-programmet står videre to New York-baserte grupper: Den kanadisk-tysk-amerikanske trioen Kris Davis (piano)/Ingrid Laubrock (saksofon)/Tyshawn Sorey og den engelske pianisten John Escreet med Eivind Opsvik og nok en gang Tyshawn Sorey, som med det får sin tredje spillejobb under festivalen.

Også en fransk trio, ledet av barytonsaksofonisten Céline Bonacina, blir å høre i Molde i uke 29, der John McLaughlin & 4th Dimension, Lee Konitz/Tomasz Stanko Quintet, Trondheim Jazzorkester med Stian Westerhus og Arild Andersen med Scottish National Jazz Orchestra er blant hovedattraksjonene.

<strong>MOLDEJAZZ:</strong> Mathias Eick. Foto: Terje Mosnes
MOLDEJAZZ: Mathias Eick. Foto: Terje Mosnes Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer