Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kaizers og Dave Gahan erstatter Linkin Park

Billettene blir 50 kroner billigere.

Tirsdag avlyste Linkin Park sin konsert på Norwegian Wood. Festivalledelsen har siden jobbet med å finne erstattere til bandet, som var en av hovedattraksjonene i Frognerbadet om en uke.

Nå er det klart at Depeche Modes Dave Gahan og jærrockerne Kaizers Ochestra stepper inn.

Gahan er for tida på Europa-turne og er aktuell med soloalbumet «Paper Monsters». Skiva fikk en treer her i Dagbladet:

«Den svevende balladen «Stay» er et klart høydepunkt her, men for det meste er det lite musikk som vil appellere til massene»

Kaizers Orchestra opptrådte for tre år siden på Underwood, Norwegian Woods talenscene. Tre år etter har de solgt haugevis med skiver og satt omparock på det musikalske kartet.

På grunn av Linkin Parks avlysing blir billettene fredag 13. juni 50 kroner billigere. Norwegian Wood skriver i en pressemelding:

De som har kjøpt billetter på Posten til gammel pris vil få tilbake kr. 50,- i vår informasjonsstand rett innenfor porten på Frognerbadet. Refusjon av kr. 50,- skjer på konsert-dagen fredag 13. juni, gjelder kun for billetter kjøpt på Posten. Du innleverer din billettdel og får tilbake kr. 50,-.

Dersom du allikevel ikke ønsker å gå på den festivaldagen, vil det bli anledning til å gå på Posten for å få tilbake penger - og eventuelt kjøpe billett til en av de andre festivaldagene så lenge de ikke er utsolgt.

Ordningen med tilbakebetaling av billettpenger vil være over en tidsbegrenset periode:

Lørdag 7. juni og tirsdag 10. juni.

<B>ERSTATTER 1:</B> Kaizers Orchestra avslutter fredagskvelden den 13. juni.
ERSTATTER 2: Dave Gahan fra smått legendariske Depeche Mode er for tida aktuelle med soloalbum.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media