Kaizers Orchestra har laget dokumentar om seg selv

- Vi hadde brukt opp en del vennetjenester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Om du noen gang har lurt på hvordan det er å være i studio med et band, kan Kaizers Orchestra nå gi deg svaret på det.

De har laget sin egen «flua-på-veggen»-dokumentar fra innspillingen av låten «Die Polizei» som er med på albumet de slipper senere i måneden.

«Langsomt og dvelende»Den 25 minutter lange dokumentaren i svart/hvitt fokuserer på den langsomme prosessen det å spille inn en låt er. Den gir en følelse av hvordan det er å være i studio, og hvordan det terpes på detaljer.

- Det går litt langsomt og dvelende, og det er ikke slik det blir framstilt på MTV, sier gitarist Geir Zahl til Dagbladet.no.

- Man må ha litt hvilepuls for å komme gjennom dokumentaren, og det er litt av poenget også. Det er en ekstrem «flua-på-veggen»-følelse. Det hele er veldig ekte. Bandet er jo vant til å ha meg der, og kameraet er så lite, så folk er seg selv.

Spesiell låtLåten «Die Polizei» ble det naturlige hovedfokuset for dokumentaren fordi hele bandet måtte omarrangeres da låten skulle spilles inn. Zahl var den eneste hvis arbeidsoppgaver var klare, og han var derfor «arbeidsledig» med tid til å filme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer