Anmeldelse: MGP 2021

Kaja er en sanger i stjerneklassen

En av de garantert sterkeste stemmene i årets MGP kommer fra stemmebåndene til Kaja Rode.

BRØD OG SIRKUS: Programlederne Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave og Ronny Brede Aase kaster konfetti og likandes underholdning ut av tv-ruta til et coronastengt Norge . Foto: Tore Meek / NTB
BRØD OG SIRKUS: Programlederne Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave og Ronny Brede Aase kaster konfetti og likandes underholdning ut av tv-ruta til et coronastengt Norge . Foto: Tore Meek / NTB Vis mer
Publisert

Om tre uker er det norsk Melodi Grand Prix-finale. Når lørdagen er over gjenstår de ti siste bidragene, som vi får presentert de neste to ukene. NRK kryster det de kan ut av denne søte MGP-appelsinen, og gir folk brød og sirkus - eller kanskje pizza og taco, cola og rødvin.

Kaja Rode er forhåndskvalifisert til finalen 20. februar. Hun er også artisten som har den beste låta denne uka. Hun har en fabelaktig stemme, og en ganske så god låt. Dersom hun topper dette med en god framførelse, kan det gi henne godt med finalepoeng.

Lørdagens MGP-show byr på en variert fruktkurv; fem låter - hvorav fire av dem må konkurrere om en plass i finalen. Vi får høre rap, snål og småvridd naivpsykedelia, MGP-pop og en norskspråklig luring, som kan vise seg å være en joker. Les alle anmeldelsene nedenfor:

Kaja Rode: «Feel Again»Tekst/melodi: Magnus Martinsen, Mirjam Johanne Omdal, Andreas Gjone og Erika Dahlen.

Det er stor rekruttering til MGP fra NRKs eller konkurrentenes ulike sang- og artistkonkurranser. Kaja Rode er 22 år, vokste opp i Ulsteinvik på Vestlandet og gikk på musikklinja ved Volda videregående skole - og deltok på «The Voice» 2017.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer