Kal (25) lever som en grevling

Svarte leserne i nettmøte.

FURRY-TREFF: Her er Kal (25, med grevlingdrakt) sammen med andre furries på et treff i fandommen på Oslos vestkant. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET
FURRY-TREFF: Her er Kal (25, med grevlingdrakt) sammen med andre furries på et treff i fandommen på Oslos vestkant. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Denne artikkelen er hentet fra siste utgave av Dagbladet FREDAG.

Mandag stilte «grevlingen» Kal (25), i nettmøte sammen med vennen Sayh (37), «en blanding mellom and og rød panda». Spørsmålene og svarene kan du lese i bunnen av denne saken.

---------

—Suit! Suit! Suit!

 Lørdag  kveld  på  vestkanten  i  Oslo,  i  et nabolag av det veloppdragne slaget,  i  et  hus  som  alle  andre  hus. Her er en fest i ferd med å gå særdeles, særdeles rolig for seg. Den er så lite vill at det er helt vilt.  Et  plastglass  har  riktignok veltet utover vegg-til-vegg-teppet, men det inneholdt  bare  cola, og selv ikke «Rock Band»-trommesettet ved TV-en har hittil  vært  i  bruk. Noe må skje. Kal, en 25 år gammel softwareutvikler, hviskeroper et mantra. Øynene hans lyser, villdyret er i ferd med å våkne.

 —Suit! Suit! Suit!

Han er en furrie. Og han er ikke alene. Kjennetegnene inkluderer en over middels  interesse  for  dyr  som  kan  gå på to bein, snakke og tenke som mennesker,  samt  DVD-hyller  fulle  av Disney-filmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer