Kald Ford

Harrison Ford går bak jernteppet i ny thriller. Les siste nytt fra filmens verden

Harrison Ford og Liam Neeson dykker ned i den kalde krigen i thrilleren «K-19: the Widowmaker». Kathryn Bigelow står for regien.

Ned i dypet

Historien i filmen er basert på en sann historie om et Sovjetisk ubåtmannskap som forsøkte å hindre en atomulykke nord i Atlanterhavet i 1961.

Harrison Ford skal spille ubåtkapteinen, mens nykommeren Peter Sarsgaard («Boys Don't Cry») skal spille kjernefysiker. Hva Liam Neeson skal spille er ennå ikke klart.

Filmingen starter i Canada og Russland i februar.

NICOLE KIDMAN har pådratt seg en alvorlig kneskade under innspillingen av Baz Luhrmanns «Moulin Rouge». Kidman har fullpakket program og skulle gått rett til innspillingen av den høyt profilerte «Panic Room» i regi av David Fincher. Nå kan det se ut som at Kidman må trekke seg fra hele prosjektet, siden hun er ute av stand til å jobbe.

«Panic Room» handler om en kvinne og hennes datter som søker tilflukt i et spesial laget rom, som skal beskytte henne mot innbruddstyver.

MEG RYAN er lei av å bli sett på som søt, så nå vil hun lage en film on boksing. Ryan fotfølger nå den kvinnelige boksemanager Jackie Kallen med mål om å lage en film om livet hennes.

Kallen gikk fra å være husmor til verdensberømmelse som treneren til eks-narkolangeren og boksemester James Toney.

JOEL SCHUMACHER går fra høybudsjett i «Batman-filmen» til et lavbudsjett i «Life, or Something Like It». Filminga starter i april og handler om en ung kvinnelige journalist hvis liv ikke har noen mening helt til hun snubler over en synsk person som sier at hun kun har en uke igjen å leve. Hvem som skal spille den uheldige kvinnen er ikke kjent.

JENNIFER ANISTON har problemer med å etablere seg som en seriøs skuespiller. «Friends»-stjernen skal spille i komedien «Rock Star», men nå viser det seg at de fleste av Anistons scener har endt opp på klippegulvet!

Aniston spilte kjæresten til Mark Wahlberg, men testpublikum var ikke begeistret for kjærlighetsscenene mellom de to - og klipp, klipp sa saksa!

TARSEM , regissøren bak «The Cell», med Jennifer Lopez, er klar for nye overnaturlige stunts i «Constantine». Filmen er basert på tegneserien «Hellblazer» fra DC-Vertigo.

«Constantine» beskrives som «Dirty Harry» på tur i den okkulte verden. Hovedpersonen John Constantine driver med det okkulte og sammen med en kvinnelig politibetjent slåss de mot verdens - og underverdenes - onde krefter.

- Vi er veldig fornøyd med å få Tarsem ombord på prosjektet. Han har en unik visuell stil, en spennende måte å nærmer seg karakterene sine på, som går en fin linje mellom det gode og det onde, sier produsent Lauren Shuler Donner til The Hollywood Reporter.

MELANIE GRIFFITH har ikke vært så heldig med karrieren etter «Working Girl» (1988). Nå har hun funnet løsningen på problemene - en oppfølger. Etter et opphold på av avvenningsklinikk har skuespilleren begynt arbeidet med manus.

I originalen spilte Griffith en ambisiøs sekretær som kjemper mot en dominerende sjef (Sigourney Weaver) og finner kjærligheten i Harrison Ford. Det er tvilsomt om noen av de to kommer til å spille i oppfølgeren. Men Melanie har svaret klart. Hennes sexy ektemann Antonio Banderas er selvskreven i filmen.