- Kaller meg en løgner

Line Oma reagerer sterkt på beskrivelsene av varselet sitt mot Trond Giske i Haddy Njies nye bok.

SLÅR TILBAKE: Ap-politiker Line Oma går hardt ut mot Haddy Njie i et innlegg på Facebook. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
SLÅR TILBAKE: Ap-politiker Line Oma går hardt ut mot Haddy Njie i et innlegg på Facebook. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«I går gråt jeg for første gang siden jeg varslet om seksuell trakassering av din mann, Trond Giske.

Jeg gråt ikke fordi jeg var rørt av din framstilling, men fordi du velger å bruke din makt, rekkevidde og innflytelse til å kalle meg en løgner. Til å tråkke på alt jeg har gjort for å stå opp for meg selv, for andre kvinner som er utsatt for seksuell trakassering, for at våre døtre skal vokse opp i et samfunn der kultur er endret, der de slipper like mange opplevelser av maktmisbruk og trakassering som tidligere generasjoner.»

Dette skriver Ap-politiker og Giske-varsler Line Oma om Haddy Njies nye bok «Dagbok. 13 desember - 13. februar» på sin Facebook-side.

Haddy Njie besvarer Dagbladets henvendelse via SMS:

- Jeg hører gjerne mer om det Oma beskriver om sine opplevelser både som mor, varsler og politiker. Men jeg kommer fortsatt til å mene at vi alle, også varslere, må tåle å bli motsagt, skriver hun blant annet.

Les hele svaret i denne saken.

I fjor sto Oma fram som varsler i NRK. Der beskrev hun en hendelse som angivelig fant sted mens hun var praktikant på den norske ambassaden i New Delhi i India.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer