<strong>TAKKER FOR SEG:</strong> Are Kalvø, Else Michelet og Espen Beranek Holm gir seg i «Hallo i uken». 
Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX .
TAKKER FOR SEG: Are Kalvø, Else Michelet og Espen Beranek Holm gir seg i «Hallo i uken». Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX . Vis mer

Kalvø & co. gir seg i «Hallo i uken», hallo!

Det er alarm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er alarm! Else Michelet, Are Kalvø og Espen Beranek Holm gir seg med Hallo i uken.
Vi hadde nær sagt, på vegne av vanvittig mange, for trioen Michelet, Kalvø og Beranek Holm er kjernen i det populære ukentlige satireprogrammet på NRKs P2.
Men fra høsten av er det ugjenkallelig slutt for Else Michelet, som i en alder av 67 år har bedt om andre oppgaver.Sjefen for Radioteateret Nils Heyerdahl sier til Aftenposten at det ikke ligger uenighet eller misnøye bak, det er rett og slett en tøff jobb å lage programmet.
Hallo i uken skal likevel fortsatt bli å høre.
— Det er snakk om en justering av mannskapet. Hallo i uken har vært et populært program siden starten i 1990. Mange tekstforfattere, skuespillere og komponister deltar og lager aktuell politisk satire. De tre som nå gir seg, har vært toneangivende, og programmet vil nok uansett måtte legge om profilen med nye koster i ledende roller, sier Heyerdahl til Aftenposten.
Ja, nettopp.

(NTB)!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer