Kamera går i Bergen

Lyst å se din eller andres amatørfilm på det store lerretet? I Bergen har du mulighet til det, På Cinematekets månedlige «Filmskapere på vei».

Første torsdag i måneden har Cinemateket UFS i Bergen satt av til ferske filmskapere. Det kan være amatørfilmer, videoproduksjoner eller profesjonelt produserte reklame- og spillefilmer. Poenget er å vise hva som rører seg i det lokale filmmiljøet.

Cinemateket har hatt dette tilbudet i mange år nå, i samarbeid med Vestnorsk Filmsenter. Her får filmskapende vestlendinger prøvd ut sine skaperverk på et vant kinopublikum.

Kunne du tenke deg å stille opp som publikum, koster det deg ikke et øre. Det er nemlig gratis. Og sitter du selv på en filmsnutt du gjerne skulle vist frem, kan du ta kontakt med Vestnorsk Filmsenter. Kanskje blir din film en del av programmet neste gang.

Det er jo verdt å prøve!

Les mer om filmvisningen på Cinematekets sider om Filmskapere på vei, eller på sidene til Vestnorsk Filmsenter. Hvis du lurer på noe, kan du også sende en mail til daglig leder Line Sandsmark i Vestnorsk Filmsenter.