Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kampsport-action på tv

I kveld starter en ny actionserie på TVNorge: «I kampens hete» handler om en hardtslående kinesisk politimann som kommer til Los Angeles for å jobbe. Hovedrollen spilles av den populære kinesiske actionstjernen Sammo Hung.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som en del av et utvekslingsprogram kommer den kinesiske politimannen Sammo Law (Sammo Hung) til Los Angeles for å jobbe med amerikanske kolleger. En av hans tidligere venninner har rotet seg bort i feil omgangskrets. Nå vil Sammo gjøre det han kan for å finne henne. At han er kampsportekspert redder ham ut av mange vanskelige konfrontasjoner.

Sammen med sine nye amerikanske kollegaer setter Sammo i gang en intens jakt på en korrupt og voldelig bande.

Sammo Hung (48) har spilt i en rekke actionfilmer i Kina, hvor han er stor stjerne. Han har spilt i over 80 filmer og regissert 34. Tammy Lauren spilte Ginger Szabo i serien «Homefront» som gikk på TVNorge. Hun har spilt i filmer som «Nødlanding i sydhavet», «Farlig spøk» og «The Stepford Children».

«Martial Law», som serien heter i USA, er produsert av Carlton Cuse som også har produsert «Nash Bridges».

Programmet begynner klokken 21.30 på TVNorge.