«Grey's Anatomy»

- Kan bli den siste sesongen

Skuespiller Ellen Pompeo tror den 17. sesongen kan bli den siste.

SISTE RUNDE?: Det kan gå mot slutten for den populære serien «Grey's Anatomy», som har gått på tv siden 2005. Det antyder skuespiller Ellen Pompeo, til venstre på bildet. Foto: ABC / TV 2
SISTE RUNDE?: Det kan gå mot slutten for den populære serien «Grey's Anatomy», som har gått på tv siden 2005. Det antyder skuespiller Ellen Pompeo, til venstre på bildet. Foto: ABC / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Grey's Anatomy» hadde premiere i USA i 2005, og ble rasket en stor suksess. Året etter kom den til Norge, og har siden vært en populær sykehussåpeserie.

Men nå kan det gå mot slutten, skal vi tro det skuespiller Ellen Pompeo sier til Variety.

Vært med i 15 år

- Vi vet ennå ikke når serien blir avsluttet. Men fakta er at det godt kan bli i år, sier Ellen Pompeo ifølge Variety. Hun er en av tre skuespillere som har vært med siden begynnelsen.

POPULÆR: «Grey's Anatomy» er en prisbelønt såpeserie om livet på et sykehus. Foto: ABC / TV 2
POPULÆR: «Grey's Anatomy» er en prisbelønt såpeserie om livet på et sykehus. Foto: ABC / TV 2 Vis mer

Ellen Pompeo sier at kontrakten hennes i det minste må forlenges hvis hun skal fortsette i serien.

- Jeg kjemper hele tida for at serien skal bli så god som mulig. Som produsent føler jeg at jeg har hatt muligheten til å gjøre det. Nå er det siste året av kontrakten min, sier hun.

Golden Globe

«Grey's Anatomy» er en amerikansk tv-serie, som umiddelbart ble en hit over store deler av verden. Der følger vi rollefiguren Meredith Grey og et knippe andre leger som utdanner seg til kirurger i Seattle.

NY RUNDE: 17. november starter TV 2 Sumo den 17.sesongen av «Grey's Anatomy». Foto: ABC / TV 2
NY RUNDE: 17. november starter TV 2 Sumo den 17.sesongen av «Grey's Anatomy». Foto: ABC / TV 2 Vis mer

I tillegg til tv-seerne, er også kritikerne begeistret for serien, som er blitt tildelt Golden Globe.

SESONG 16: «Grey's Anatomy». Video: ABC / TV 2 Vis mer

Meredith Grey har kanskje den største rollen i serien, men i løpet av åra har også de fire andre legene fått vel så stor oppmerksomhet.

Får godt betalt

Hvis Ellen Pompeo forlenger kontrakten, vil det sannsynligvis ikke bli billig for tv-selskapet ABC, som står bak serien. Da hun sist signerte en kontrakt i 2018, fikk hun en årslønn på 100 millioner kroner - pluss bonuser, skrev The Hollywood Reporter den gangen.

Dermed ble hun den best betalte kvinnelige skuespilleren noensinne i en amerikansk dramaserie.

POPULÆR: I Norge ble første episode av sesong 1 av «Grey's Anatomy» vist 11. juli 2006 på TV 2. Foto: ABC / TV 2
POPULÆR: I Norge ble første episode av sesong 1 av «Grey's Anatomy» vist 11. juli 2006 på TV 2. Foto: ABC / TV 2 Vis mer

- Serien vil fortsette så lenge Ellen Pompeo ønsker det, uttalte Shonda Rhimes, kvinnen bak «Grey's Anatomy», til Hollywood Reporter.

- Vi viser «Grey's Anatomy» dagen etter USA-premieren, altså fra 13. november på TV 2 Sumo, opplyser Nina Engh i TV 2 til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer