Kan bli slått av både kona og Palin

Nå skal Bush skrive bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I januar er han ferdig som president, og flytter hjem til Texas. Hva skal George W. Bush bedrive tiden til da?

Skrive bok, sannsynligvis. Det fortalte Bush til CNN tidligere denne uka.

Ideen er ikke så overraskende, med tanke på boksuksessen til Barack Obama. Han har skrevet to bøker, som har fått en oppsving på salgslistene etter presidentvalget.

Bill Clinton fikk på sin side hele 15 millioner dollar i forskudd for sin biografi, «Mitt liv», som ble en kjempesuksess.

- Jeg vil at folk skal vite hvordan det var å ta noen av de avgjørelsene jeg måtte ta. Jeg har hatt en presidentperiode der jeg har vært nødt til å ta noen tøffe valg, og jeg vil at folk skal vite sannheten om hvordan det er å sitte i det ovale rom, sa Bush til CNN.

Også kona, Laura Bush, skal gå med bokplaner, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Hun er tidligere bibliotekar, populær blant folket, og selvbiografien hennes kan få drahjelp av annen bok som allerede har kommet ut.

Curtis Sittenfelds «American Wife» er en roman, men skal være svært inspirert av førstedamen. Og den har solgt i bøtter og spann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer