Kan de bli best i Europa?

Her er Norges MTV Awards-kandidater.

(Dagbladet.no): 6. november arrangeres prestisjetunge MTV Europe Music Awards i Liverpool, og TV-seerne skal stemme fram sin favoritt blant artister fra hele Europa.

I dag presenterte MTV lista over de fem som kjemper om å bli Norges representant til showet.

De er Madcon, Kakkmaddafakka, Ida Maria, Erik og Kriss og Karpe Diem.

Det er en jury med representanter fra MTV, platebransjen og TV-seere som har valgt ut de nominerte, men nå er det opp til seerne å bestemme hvem som blir Norges kandidat.

Fram til søndag 12. oktober kan du stemme på din favoritt her.

I fjor var det Aleksander Denstad Widt som forsvarte Norges ære under prisutdelingen. Han var nominert i den nystartede klassen for beste nykommer, og konkurrerte mot artister fra 18 europeiske land om å få synge avslutningsnummeret på TV-showet.

Dessverre måtte han gi tapt for artister fra land med langt flere platekjøpere enn Norge, og ble den andre artisten som røk ut av kåringen.

Hva tror du om de norske artistenes sjanser under MTV Europe Music Awards?

Kan de bli best i Europa?
MTV-KLARE? Madcon har solgt godt med plater i både Storbritannia og Tyskland, og har bygget seg opp en solid lytterskare utenfor Norges grenser. Men kan de bli seernes favorittartist under årets MTV Europe Music Awards? Foto: LARS EIVIND BONES
MTV-KLARE? Madcon har solgt godt med plater i både Storbritannia og Tyskland, og har bygget seg opp en solid lytterskare utenfor Norges grenser. Men kan de bli seernes favorittartist under årets MTV Europe Music Awards? Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer