Kan denne «badevekta» gjøre deg slank?

Nintendo satser på Wii-trim. Se videoer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet.no):

DA NINTENDO satte i gang sin pressekonferanse på spillmessen E3 i Los Angeles, benyttet de sjansen til å skryte litt av seg selv.

Med spillkonsollen Wii og den bærbare Nintendo DS har det japanske selskapet klart å tiltrekke seg et helt nytt publikum, noe de grundig gjorde rede for med tall og omfattende videofaksimiler fra all pressedekningen de har fått det siste halvåret.

For Nintendo var det viktig å understreke at de ikke bare appellerer til et lite kjernepublikum av spillere, men at de har nådd ut til massene med titler som «Brain Training» og «Wii Sports». Selskapet har lykkes bedre enn noen andre med å selge flere spill til både kvinner og eldre - og der er det mye penger å hente. 

MED DAGENS STORE annonsering er det klart at Nintendo nå kommer til å håve inn stadig mer penger. Med «Wii Fit» går spillselskapet nemlig rett under huden på en lang rekke mennesker – der det kanskje har lagt seg litt for mye fett.

Spillet, om man kan kalle det det, baserer seg på et stykke tilbehør som mest av alt ligner på en badevekt. «Vekten» er imidlertid mer enn som så. Nintendo kaller den selv for et «balansebrett», som kobler seg trådløst opp mot Wii-konsollen. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.