Kan dette bli større enn «World of Warcraft»?

Blizzard bekrefter nytt onlinespill.

Det skjer mye rundt utvikler Blizzard om dagen. Suksessen med «World of Warcraft» fortsetter og «Starcraft II» er under utvikling sammen med «World of Warcraft»-utvidelsen «Wrath of the Lich King».

I tillegg har morselskapet Vivendi slått seg sammen med utgiver Activision.

Nå lekker det enda mer nytt ut av Blizzard, nemlig et helt ferskt spill. Ryktene har gått en stund, men nå bekrefter utvikleren at de har et helt nytt massivt onlinespill på gang.

Etter spekulasjoner på det offisielle forumet om at en rekke jobbannonser kanskje gjaldt «Wrath of the Lich King», svarte en representant for Blizzard slik:

- Nei, det er snakk om et uannonsert nestegenerasjons massivt onlinespill. Det betyr at det heller ikke er en ny utvidelsespakke til «World of Warcraft».

Dermed kan spekulasjonene begynne. Snakker vi om et spill Activision opprinnelig satt med rettighetene til, eller en lisens under Blizzards vinger?

HER MER PÅ GANG: «World of Warcraft»-utviklerne Blizzard har nå bekreftet at de holder på med et nytt massivt onlinerollespill, i tillegg til «WoW»-utvidelsen «The Lich King» - som dette bildet er hentet fra. Foto: BLIZZARD
HER MER PÅ GANG: «World of Warcraft»-utviklerne Blizzard har nå bekreftet at de holder på med et nytt massivt onlinerollespill, i tillegg til «WoW»-utvidelsen «The Lich King» - som dette bildet er hentet fra. Foto: BLIZZARD Vis mer