Kan du mest om musikk i Norge?

Bli mester i musikk-quiz i sommer.

HVA KAN DU?  Delta i vår musikk-quiz i sommer. Den heldige vinneren stikker av med billetter til Madonna-konserten i Telenor Arena i august. Husk, det kan bli deg! Foto: REUTERS/Jeff Haynes
HVA KAN DU? Delta i vår musikk-quiz i sommer. Den heldige vinneren stikker av med billetter til Madonna-konserten i Telenor Arena i august. Husk, det kan bli deg! Foto: REUTERS/Jeff HaynesVis mer

Bli med i vår popsprint hver dag hele sommeren igjennom. Musikkonkurransen starter den 27. juni, og går fram til 31. juli.

Med din mobildeltakelse kan du bli den heldige vinner av billetter til Madonna-konserten i Telenor Arena, i tillegg til døssevis av CD-er og vinyler.

På mobil Du kan bare delta på mobil, og slik gjør du det:

- Skriv inn db.no i nettleseren. Du finner inngangen til popsprint litt nede på sida.

- Last ned Dagbladet.no-appen for Iphone eller Android, og start den. Du finner inngangen til popsprint litt ned på forsida.

Ukespremier Det deles ut premier hver uke, før den store hovedpremien - Madonna-billetter.

• Ukesvinner hver uke får 5 vinyl og 5 cd-er fra  Universals katalog.

• Andre plass hver uke får 3 vinyl og 3 cd?er fra Universals katalog.

• Tredje plass hver uke får 2 vinyl og 2 cd?er fra Universals katalog.

Vinylutgivelsene plukkes fra et begrenset opplag av norske nyutgivelser, og vinnerne kan plukke fra listen som inneholder utgivelser av blant annet Turbonegro, Mods, Raga Rockers, TNT, The Pussycats, Knudsen og Ludvigsen, Prudence, Radka Toneff, Vaselina Bilopphøggers og Åge Aleksandersen.

Hovedpremie Vinneren av hele konkurransen får to biletter til Madonna-konserten i Telenor Arena den 15 august.

Både ukes- og hovedvinner blir kontaktet først etter at konkurransen er avsluttet den 31. juli.

Kom du seint i gang?

Det er fullt mulig å vinne hovedpremien selv om du ikke har vært med fra starten. I tillegg teller det mer å svare riktig enn å ha vært med mange ganger.

Så, er du Norges ukronede mesteren i musikk-quiz?

Lykke til!

POPSPRINT:  Via din mobil kan du delta i musikkonkurransen Popsprint. Dine kunnskaper kan ta deg til Telenor Arena når Madonna står på scenen den 15. april.
POPSPRINT: Via din mobil kan du delta i musikkonkurransen Popsprint. Dine kunnskaper kan ta deg til Telenor Arena når Madonna står på scenen den 15. april. Vis mer