Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Kan du si «rehab»?

Charlie Sheen lærer barna sine nye ord.

SJOKKERER IGJEN:  Charlie Sheen er i gang med å utvide sine to år gamle tvillingsønners ordforråd. Foto: Chris Pizzel/Scanpix
SJOKKERER IGJEN: Charlie Sheen er i gang med å utvide sine to år gamle tvillingsønners ordforråd. Foto: Chris Pizzel/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Charlie Sheen slutter ikke å sjokkere. I et intervju med det amerikanske nettstedet TMZ forteller Sheen at han holder på å lære sine to år gamle tvillingsønner nye ord.

- Jeg lærer barna nye ord, for de har begynt å snakke. Jeg lærer dem ordet «rehab» for at de alltid skal vite hvor moren deres er, sier Sheen til TMZ.

Etterlengtet pappahelg Skuespilleren har tvillingsønnene Max og Bob med ekskona Brooke Mueller, som i følge nettstedet den siste tiden har vært på rehabilitering grunnet narkotikamisbruk.

I intervjuet forteller Sheen at det i helga var første gangen han har fått tilbringe en helg med tvillingene etter at han ble fratatt foreldreretten i mars.

- Truer med rettsak Charlie Sheen har lenge vært i konflikt med Brooke Mueller. I følge en avtale mellom eksparet skal Charlie Sheen la være å snakke stygt om sin ekskone.

- Hun har fått nok av oppførselen hans. Hvis han fortsetter vurderer hun å ta ham til retten for å få slutt på det, sier en kilde til RadarOnline.

Utsvevende oppførsel Charlie Sheen har de siste månedene fått mye oppmerksomhet for sin utsvevende oppførsel, med stort alkoholforbruk og kjærlighetsforhold til sine såkalte gudinner.

MISFORNØYD: Charlie Sheens ekskone, Brooke Mueller, skal ikke være fornøyd med Sheens oppførsel. Her er hun fotografert i forbindelse med barnefordelingssaken tidligere i vår. Foto: ROBYN BECK/AFP PHOTO
MISFORNØYD: Charlie Sheens ekskone, Brooke Mueller, skal ikke være fornøyd med Sheens oppførsel. Her er hun fotografert i forbindelse med barnefordelingssaken tidligere i vår. Foto: ROBYN BECK/AFP PHOTO Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media