Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kan få 660 000 på én kveld

Robinson-Mette er blant en rekke norske kjendiser som deltar i TV3s nye serie «Det perfekte kuppet» hvor de kan stikke av med 660 000 kroner på én kveld. Hun dukker også opp i «Hotel Cæsar» på TV 2.

I fjor røk Mette Iversen tidlig ut fra Robinson-ekspedisjonen, men nå får hun en ny sjanse i «Det perfekte kuppet».

- Jeg er bare med for pengenes skyld, sier Mette Iversen til Dagbladet.

Tv-seerne får også være med å konkurrere mot Mette og de andre kjendisene om pengepotten. Mette Iversen , John Olav Vinge og Bjørn Erik Poppe Thorsen fra fjorårets Robinsonekspedisjon, Kristin Frogner, Kimberly Larsen og Stian Barsnes Simonsen fra «Hotel Cæsar», Charmed-jentene , rapperen Diaz , Ingeborg Heldal fra «Ryk og reis» og Henrik Mestad fra Nationaltheatret er noen av kjendisene som kan stikke av med gigantpotten i løpet av høstens ti kupp-programmer.

- De kan beholde alle pengene selv, skattefritt. Ingenting deles ut til veldedige formål slik som i «Fangene på fortet», sier Annette Franck i TV3.

Til sammenlikning måtte Christer Falck overleve i 46 døgn på en øde øy for å få Robinsonpotten på 250000 kroner i fjor.

Du kan vinne

«Det perfekte kuppet» er et interaktivt program der tv-seerne kan løse gåter og sende inn svar på sms og e-post. Er en seer maksimalt heldig, kan han stikke av med 666000 skattefrie kroner. Serien er sterkt inspirert av filmene «Matrix» og «Mission Impossible». I hvert program forsøker tre agenter å ta seg over klatrevegger, gjennom lufterør og forbi ulike sci-fi-hindere til hvelvet med pengene i. Underveis dukker det opp PC-er med oppgaver som skal løses. Disse oppgavene kan TV-seerne også svare på ved å sende inn tekstmelding fra mobiltelefon eller e-post. En av agentene stikker til slutt av med innholdet i hvelvet, men kan regne med å miste hele eller deler av potten til en heldig seer som har klart å løse gåtene.

Statist i Cæsar

Dette blir ikke eneste gang Mette Iversen blir å se på TV i høst. Hun røper også at hun har en statistrolle i «Hotel Cæsar».

- Jeg er jo fan av serien, så det var fint å få se hotellet på ordentlig. Jeg fikk ingen replikker, og det ble bare en episode denne gangen. Men jeg håper på mer, sier Mette.

Rollen fikk hun gjennom Martin Dahl Garfalk som spiller barkeeper Thomas Hildring i Hotel Cæsar. Garfalk er nemlig barkeeper på ordentlig og er ansatt i baren til Mette Iversen.

Sendestart for «Det perfekte kupp» er i midten av september.

DELTAGER: Den nybakte programlederen Ingeborg Heldal skal også være med å konkurrere om TV3s penger.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media