Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kan felles av eks-tjenerne

Fem tidligere ansatte på Neverland kan ha de hemmelige trumfkortene mot popikonet Michael Jackson. De hevder å kjenne til sjokkerende seksuelle overgrep mot barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NEW YORK (Dagbladet): De fem, tre tidligere sikkerhetsvakter, soveromshushjelpen og kontorsjefen på Neverland, skal ha kommet med sjokkerende opplysninger til politietterforskerne.

Etter konflikter med Michael Jackson skal de i tur og orden ha fått sparken.

Overnattet

Ifølge tv-kanalen Court TV sitter de fem med opplysninger som blir regnet for å være eksplosive og som kan ødelegge Jackos troverdighet fullstendig.

De fem - som alle har tapt søksmål mot Jackson - skal blant annet forklare seg om smågutter som ble tatt med til soverommet til popikonet, hvor de overnattet.

Spørsmålet har vært om dommer Rodney Melville ville la de fem vitne. De kan komme med informasjon om hva som skal ha skjedd på Neverland tidlig på nittitallet. Det er flere år siden Ralph Chacon, Melanie Bagnall, Sandi Domz, Adrian McManus og Kassim Abdool jobbet for Michael Jackson.

Forlik

Statsadvokat Tom Sneddon mener det er en mønster i Jacksons handlinger, og at popsangeren siden tidlig på nittitallet skal ha misbrukt barn seksuelt.

Tre av de fem skulle vitne i saken mot Jackson i 1994. De var da regnet for å være nøkkelvitner. Men Jackson inngikk et forlik med familien til gutten som da hevdet at han var seksuelt misbrukt.

KONFLIKT: Michael Jackson sparket fem tidligere ansatte, nå vil de vitne mot ham og fortelle om sjokkerende overgrep mot barn.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!