KLARE FOR TV:  Mye tyder på at det blir ny runde med «Radioresepsjonen på tv» med Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim. Foto: Anders Grønneberg
KLARE FOR TV: Mye tyder på at det blir ny runde med «Radioresepsjonen på tv» med Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim. Foto: Anders GrønnebergVis mer

Kan gjenoppstå på tv

«Radioresepsjonen på tv» planlegger comeback.

Fem år etter at Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim tok det populære radioprogrammet over på tv, ligger det an til at NRK skal gjør en nytt tv-forsøk.

Det bekrefter NRKs humorsjef Christina Resar overfor Dagbladet.

Vellykket pilot - Vi vekker ikke til live «Radioresepsjonen på tv», men holder på å utvikle et mulig nytt tv program med de tre gutta, sier Resar til Dagbladet.

NRK har laget en pilot som den karakteriserer som vellykket.

Men leder for NRK Humor forteller at ingen ting er spikret ennå. Piloten, et såkalt prøveprogram, ble spilt inn på Litteraturhuset i Oslo tidligere i denne måneden. Det var Kampanje som var først ute med nyheten om at NRK vurderer å lage tv av «Radioresepsjonen».

NRK og Feelgood-produksjon - Hva blir nytt humorsjef Christina Resar?

- Det meste, er ikke samme type program. Serrtalelene var ikke så bra som dere forventet. Vi tok ikke av «Radioresepsjonen på tv» på tv på grunn av seertall.

- Piloten vi lagde var fin, så vi jobber videre med ideen sammen med produksjonsselskpet Feelgood, sier Resar.

- Når blir det i så fall sendt?

- På NRK i nær framtid håper jeg, sier hun.

Må legge en kabal Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim fikke ikke stor suksess da de flytte konseptet over på tv høsten 2010. «Radioresepsjonen på tv» hadde om lag  170.000 seere i løpet av de fjorten episodene.

De tre gutta er travle:

Thøstheim er akkurat ferdig med «Julekongen» og holder på med «Underholdningsavdelingen», mens Brødrene sagen er å se i «Side om side» (Tore) og «Lilyhammer» (Steinar). Så her må det legges en kabal for å få ting til å gå i hop.

Humorsjefen bekrefter at det nye tv-konseptet i så fall blir annerledes, både «Radioresepsjonen» og slik «Radioresepsjonen på tv» var for fem år siden, men hun ønsker ikke å si på hvilken måte.