- Kan gjøre hva som helst for å overleve

Simones kommentar om yrkesvalg får «Hver gang vi møtes»-gjengen til å bryte sammen i latter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I en og en halv uke i fjor sommer var sju av landets mest kjente musikere samle på Vestre Kjærnes Gård under «Hver gang vi møtes»-innspillingen.

Felles for de sju er at de har gjort musikken til levebrød, men under den siste episoden, som sendes på TV 2 lørdag kveld, begynner kollegene å snakke om hva de ville ha vært om de ikke hatt stått på en scene med mikrofonen i hånda.

Da turen kommer til Simone Eriksrud, som er godt kjent fra bandet D'Sound, ble det høy latter rundt bordet.

- Feil ut - Jeg har gjort veldig mye forskjellig. Jeg har jobbet i en afroflette-salong, som sekretær hos AEG Norge, også jobba jeg i en klesbutikk. Jeg har lyst til å være en person som kan gjøre hva som helst for å overleve, sier Eriksrud før hun skynder seg å si:

- Ok, det kom litt feil ut.

En av dem som ler høyest er Sigvart Dagsland.

- Jeg fikk bare så mange bilder, jeg må ta de bort, sier han og gjør skyve-bevegelser foran seg i lufta.

Da latteren har roet seg noe utdyper Eriksrud, før alle igjen begynner å le rundt bordet:

- Jeg tror at hvis jeg ikke hadde vært musiker, hadde jeg forhåpentligvis vært diplomat eller journalist.

Se klippet med hendelsen øverst i saken. 

- 40 yrker Dagsland forteller at han opprinnelig ville bli journalist, men at han studerte jus to år i Bergen før han satset på musikken for fullt.

- Jeg er så heldig at jeg tror jeg har vært innom 40 yrker. Taktekker, tømmerhogger, bonde, trailersjåfør, og jeg er faktisk utdannet EDB-ingeniør, sier Elg.

Hver uke har Dagbladets anmelder Øyvind Rønning trillet terning på de ulike tolkningene. Elgs versjon av Lars Lillo-Stenbergs «Hjernen er alene» fikk seks øyne på terningen.

- En sår og melankolsk sang blir forvandlet til mektig rock med et vanvittig trøkk, der Elg utnytter sitt stemmepotensial til fulle til han går i ett med sangen, skrev blant annet Rønning.

«Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdag klokka 20.00 og 21.40.

<strong>SISTE EPISODE:</strong>  Lørdag er det klart for siste episode av vårens «Hver gang vi møtes»-sesong. De sju musikerne skal synge duetter sammen mens de hygger seg rundt bordet. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
SISTE EPISODE: Lørdag er det klart for siste episode av vårens «Hver gang vi møtes»-sesong. De sju musikerne skal synge duetter sammen mens de hygger seg rundt bordet. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer