<strong>SERIEMORDER:</strong> H.H. Holmes het egentlig Herman W. Mudgett, og var Amerikas første seriemorder. Foto: Wikimedia Commons
SERIEMORDER: H.H. Holmes het egentlig Herman W. Mudgett, og var Amerikas første seriemorder. Foto: Wikimedia Commons Vis mer

Kan ha drept 200 i sitt drapsslott

Han var Amerikas første seriemorder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prosjektet har vært i emming siden 2003, men har nylig havnet i søkelyset igjen. Nå har nemlig Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese gått sammen om å lage TV-serien «The Devil in The White City», om Amerikas første seriemorder.

Det melder Variety. TV-serien skal sette historien om livet til H.H. Holmes, som antas å ha drept over 200 mennesker i sitt «drapsslott», opp mot historien om livet til arkitekten Daniel H. Burnham, som arrangerte verdensmessa i Chicago i 1893.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer