«Hver gang vi møtes»:

Kan ha tatt «gråterekord»

Maria Menas kveld ble en tårevåt affære, med nesten et kvarter med på tårer på skjerm.

TÅREVÅTT: Det ble ekstra sterkt for Maria Mena når Trygve Skaug tolket hennes «Growing Pains» eller «Voksesmerter» som Skaugs versjon heter. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke før TV 2 hadde fått pakket sakene etter «Hver gang møtes» sin jubileumssesong flyttet ti nye artister inn på Vestre Kjærnes gård for den 11. sesongen av suksesserien.

I det første programmet er det Maria Mena som skal få sine låter tolket. Etter mange år med forespørsler om å være med følte den folkekjære artisten seg endelig klar for å takke ja denne runden. Men hennes kveld ble en tårevåt affære.

Mena åpnet opp om alt fra barndommen preget av fattigdom til skrekkhistorier fra da hun skulle slå gjennom i USA. Det gjorde inntrykk hos hennes kolleger.

- Jeg er et menneske som har null problem med å dele min historie fordi jeg har bearbeidet alt så bra. Jeg kan dele mine mørkeste hemmeligheter. Det påvirker nok andre fordi man trykker på noen knapper og folk kan kjenne seg igjen i min historie. I tillegg til at vi alle jobber med musikk og gjennom min musikk har jeg delt mitt aller innerste, sier Maria Mena til Dagbladet.

«Gråterekord»

Dagbladet har regnet seg fram til at det til sammen er 13 minutter og 11 sekunder med tårer som vises i den første episoden av programmet. Om dette er «gråterekord» kan derimot ikke TV 2 svare på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer