Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kan ikke nordlendinger skrive?

«Det er vel heller et forlagsproblem at de ikke evner å se lenger enn der trikken går.

Circus «Antall forfattere vil gjenspeile antall mennesker. Der befolkningstettheten er størst vil det være flest forfattere. Det vil også være flest rørleggere, men det er «logisk» og ingen nyhet. Den andre årsaken er at antallet «myke» mennesker er mye høyere i Oslo enn i resten av landet. Mens de fleste mennesker i Nord-Norge er opptatt med å drifte landet vårt, er det i Oslo tilsvarende mange som heller vil være forfattere og diktere og sånt.

Student fra Bergen «Nei du skjønne vi i nord e alle analfabeta og alt det der. Vi kan rett og slett ikkje skrive.

Renate «Sjekk fødested, oppvekst og skolegang på forfatterne. Tipper mange av forfatterne egentlig kommer fra andre deler av landet enn Oslo ...

Leseglad Nordlenning «Også??? Hvorfor er dette et problem, og for hvem?

Nordland «Er selv finnmarking og forfatter. Ingen store utgivelser ennå, men har da virkelig tjent noen kroner på skribleriene mine og mitt siste prosjekt har fått gode tilbakemeldinger fra forlaget jeg er i kontakt med, så framtiden ser lys ut. Jeg er imidlertid bosatt i Trondheim, så selv om jeg skulle lykkes så ville det ikke gitt noe utslag på denne oversikten. Finnmarking er jeg imidlertid uansett. Du kan ta finnmarkingen ut av Finnmark, men aldri Finnmark ut av finnmarkingen.

Legion

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media