Kan koste på seg millionglis

Det er gode økonomiske år for Thomas Giertsen. I fjor økte han sin årsinntekt med over én million kroner, til 3,2 millioner. Formuen er på 2,3 millioner kroner. Og nå venter kanskje nye millioninntekter med nytt show.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kombinasjonen av standup-showet «Thomas Giertsen tar pirattaxi, men er likevel levende», inntekter fra bok basert på showet og talkshowjobb på TVNorge, har gjort ham populær også hos sin banksjef. Pengene er brukt til blant annet kjøp av leilighet på beste vestkant, og Thomas Giertsen kjører stadig rundt i sin Jaguar XK 8 kabriolet til en verdi av 1,2 millioner kroner. Men nå er han i ferd med å selge kjerra. Også formuen har økt pent for komikeren. I 1998 var den på 1,5 millioner kroner, og er økt til 2,3 millioner i 1999. Thomas Giertsen ønsker ikke å kommentere årets tall overfor Dagbladet.

Hans TVNorge-makker Espen Eckbo , nå stigende popstjerne med Boyzvoice, opplevde også en feit økning av årslønna i fjor. Han tjente 671700 kroner i fjor, mot 193700 kroner i 1998.

Tilbake

En av 80- og 90-tallets store helter har begynt å få TV-inntekter igjen. I flere år var Dan Børge Akerø opptatt med Global Money Games og tjente store penger på det. I 1997 var formuen oppe i 10,9 millioner. Han har etablert selskapet Danpower AS, men ifølge tallene tjente han i fjor ikke mer enn dobbelt så mye som en gjennomsnittlig industriarbeider. Inntekten var 499300 kroner, med null i formue. Verre var det i 1998 da han var oppført med null i inntekt, formue og skatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer