NÆRMER SEG SLUTTEN: Trioen bra sex-serien Trekant på NRK. Marie Kinge, Thomas Albertsen Dahlen og Pia Dailey Christoffersen gjør seg nå klar for et nytt liv utenfor tv-skjermen. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
NÆRMER SEG SLUTTEN: Trioen bra sex-serien Trekant på NRK. Marie Kinge, Thomas Albertsen Dahlen og Pia Dailey Christoffersen gjør seg nå klar for et nytt liv utenfor tv-skjermen. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer

Kan man leve et vanlig liv etter dette?

Dagbladet har snakket med «Trekant»-gjengen om livet etter tv-serien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Foto: Ole Morten Melgård. 11.12.10. Thomas Dahlen fotografert på ski ved Vulusjøen i Nord Trøndelag, i grisefjøset på gården hjemme på Ekne og på gutterommet hans hjemme på gården. Thomas Dahlen er en av programlederne i NRK serie Trekant som handler om sex.
Foto: Ole Morten Melgård. 11.12.10. Thomas Dahlen fotografert på ski ved Vulusjøen i Nord Trøndelag, i grisefjøset på gården hjemme på Ekne og på gutterommet hans hjemme på gården. Thomas Dahlen er en av programlederne i NRK serie Trekant som handler om sex. Vis mer

Navn: Pia Dailey Christoffersen

Alder: 22

Sivilstatus: kjæreste

Bosted: Larvik

- Hva nå?

- Jeg slipper å grue meg til onsdagene. Jeg har brukt en del tid til å bekymre meg for hva familie og venner kommer til å tenke i forkant av hver episode. Det skal bli deilig å slippe nå.

- Hva gjør du i 2011?

- Det vet jeg ikke ennå. Nå jobber jeg på sykehjem som hjelpepleierassistent. Planen er å flytte ut av Larvik og få meg studiekompetanse, slik at jeg kan begynne å studere.

- Kommer du til å savne oppmerksomheten?

- Jeg tror ikke det, men det blir litt rart også å ta farvel med denne hektiske og morsomme høsten. Det har vært en fin opplevelse. Hadde jeg fått tilbud om en annen jobb innen tv nå, hadde jeg takket ja. Å jobbe som programleder har vært utelukkende positivt.

- Hvordan har livet ditt endret seg med «Trekant»?

- Jeg lever det samme livet som før. Forskjellen er at flere kjenner meg igjen og stopper meg på gata. Personlig har jeg blitt mer selvsikker. Jeg har lært meg å ikke bry meg om folks tanker og meninger om meg.

- Hva er din beste «Trekant»-opplevelse?

- Det er alle de hyggelige kveldene og stundene vi tre hadde sammen. Det beste med innspillingen var å få to så gode venner.

- Hva er din verste «Trekant»-opplevelse?

- Uten tvil da jeg skulle lære meg dirtytalk. Da slet jeg. Det er noe av det verste jeg har vært med på i hele mitt liv. Jeg har aldri praktisert det siden og kommer ikke til å gjøre det heller.

- Hva tenker du om framtida?

- Jeg tror det har vært mer positivt for meg å være med på denne serien enn om jeg hadde takket nei. De fleste liker programmet og jeg mener selv at jeg har gjort en god figur, selv om jeg til tider kanskje har delt for mye.

 - Hvor er du om 10 år?

- Da er jeg forhåpentligvis gift og bor med mann og barn i Larvik. Drømmen min er å bli ambulansearbeider eller dyrepleier, hvis jeg ikke jobber med tv da.   

Navn: Thomas Albertsen Dahlen

Alder: 19

Sivilstatus: single

Bosted: Meråker

- Hva nå?

- Onsdagene framover kommer til å bli en hel del kjedeligere. Det har vært en artig høst. I starten var det litt flaut å se seg selv på tv, men jeg har gledet meg til hver sending.

- Hva gjør du i 2011?

- Jeg skal gjøre meg ferdig med skolen. Jeg går på idrettslinja og tar derfor videregående på fire år. Skitreninga kommer foran alt annet nå, også damer, selv om jeg skal prøve å kombinere det. Ski-VM er den største drømmen min.

- Kommer du til å savne oppmerksomheten?

- Til en viss grad ja. Men det skal bli godt med en pause også. Jeg har lengtet etter å kunne slappe av om kveldene. Det har blitt mye forespørsler privat og fra media.

- Hvordan har livet ditt endret seg med «Trekant»?

- Jeg har blitt mer kjent med meg selv. Nå vet jeg mer om hvem jeg er og hvordan jeg takler vanskelige situasjoner. I tillegg har jeg har fått bo i Oslo, jobbe med tv, og lære mye om sex. Jeg vil si at jeg har slått tre fluer i en smekk.

- Hva er din beste «Trekant»-opplevelse?

- At jeg taklet utfordringen med å lære og strippe. Det var gøy at jeg klarte å slippe meg løs.

- Hva er din verste «Trekant»-opplevelse?

- Jeg har ingen dårlige opplevelser. Men den minst givende oppgaven var å være på besøk hos det erfarne paret.

- Hvordan ser du på jobbmulighetene dine i framtida?

- Folk har så klart gjort seg opp en mening om meg. Kanskje husker folk meg, kanskje glemmer de meg. Uansett tror jeg ikke programlederjobben vil virke negativt på min jobbframtid. Jeg tror derimot at «Trekant» har gitt meg en god jobbsøknad.

- Hvor er du om 10 år?

- Da har jeg etablert meg og er sammen med en nydelig dame. Vi har sett masse av verden og har slått oss ned på Hawaii hvor jeg jobber som surfetrener.

Navn: Marie Kinge

Alder: 19

Sivilstatus: kjæreste

Bosted: Oslo

- Hva nå?

- Det blir litt deilig å ikke være på skjermen hver uke lenger. Jeg skal innrømme at jeg har blitt litt folkesky. Jeg synes det er rart å være så synlig, men jeg blir ikke gjenkjent hele tiden og lever livet mitt som før.

- Hva gjør du i 2011?

- Etter jul flytter jeg til København for å studere. Det skal bli deilig å være litt anonym igjen, selv om jeg også har likt oppmerksomheten. Jeg begynner på en kreativ folkehøgskole og gleder meg til å få brukt mer av skuespilleren jeg har i meg.

- Hva er din beste «Trekant»-opplevelse?

- Det meste har vært utrolig morsomt. Spesielt gøy var det da Thomas måtte strippe. Han tok den helt ut.

- Hva er din verste «Trekant»-opplevelse?

- Det har vært mange absurde situasjoner. Alt fra den fiktive pornofilminnspillingen til episoden som sendes i kveld, da jeg sparker en mann i ballene i latex-kostyme.

- Hvordan ser du på jobbmulighetene dine i framtida?

- Uff, det må du ikke spørre meg om. Jeg blir nok ikke KrF-politiker med det første. Men jeg håper vi har kommet så langt at dette ikke hemmer meg. Programlederjobben har gitt mersmak og jeg kunne tenkt meg å gjøre noe innen tv.

- Hva du gjør om 10 år?

- Da er jeg forhåpentligvis godt etablert i Oslo, sammen med en herlig kjekkas. Kanskje har jeg barn. Jeg har i alle fall en kul kreativ jobb som ikke kjeder meg. Jeg har høye ambisjoner, men det fins ingen hardbarka businesswoman i meg.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer