Kan miste skjenkebevillingen: - Viser at det ikke lønner seg å være klubb som spiller dansemusikk

Blå håper på en utsettelse. 

- VÆRT MED PÅ Å ETABLERE MUSIKKBYEN: Martin Eia-Revheim var en av to som startet opp Blå i 1998. Han mener at å frata Blå skjenkebevillingen er å straffe feil part. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
- VÆRT MED PÅ Å ETABLERE MUSIKKBYEN: Martin Eia-Revheim var en av to som startet opp Blå i 1998. Han mener at å frata Blå skjenkebevillingen er å straffe feil part. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I dag ble det kjent at utestedet Blå i Oslo kan måtte stenge alkoholserveringen dersom Næringsetaten ikke velger å fornye skjenkebevillingen.Næringsetaten sier til Dagbladet at beslutningen ikke er tatt ennå.

De har foreløpig sendt et varsel til Blå på bakgrunn av en omfattende politirapport.

Etter det Dagbladet erfarer handler rapporten blant annet om at utestedets profil tiltrekker seg uønskede elementer .

Blå er kjent for klubbkvelder med blant annet hiphop og elektronisk musikk.Samtidig skal det framgå av rapporten at politiet mener at utestedet legger beslag på for store ressurser.

Politiet i Oslo sier at de hvert fjerde år plikter å svare på en høring når det gjelder skjenkebevilling, men vil ikke kommentere saken ytterligere.

- På bakgrunn av det vurderer Næringsetaten nå hva de skal gjøre videre. Saken bygger hovedsakelig på ordensproblemer.Aftenposten skrev tidligere i dag at Blå må stenge alkoholserveringen fra og med fredag, dersom det ikke kommer ny beskjed fra Næringsetaten før det.- Akkurat nå er situasjonen usikker, det rører seg en del ting. Vi har jobbet steinhardt hele dagen for å opprette dialog med Næringsetaten og rette instanser og nå er ting mer i limbo, sier styreleder i Blå, Kristine Pettersen, til Dagbladet i ettermiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer