<strong>PROSJEKT SPEKTRUM:</strong> Morten Ramm slutter i «Torsdag kveld fra Nydalen», og vier all sin tid på å fylle hvert eneste sete i Oslo spektrum 24. mars, og dermed vinne veddemålet mot Thomas Giertsen. Litt drahjelp får han fra TV 2, med eget program til våren, der han tar med seerne inn i planleggingsprosessen. Foto: Jacques Hvistendahl
PROSJEKT SPEKTRUM: Morten Ramm slutter i «Torsdag kveld fra Nydalen», og vier all sin tid på å fylle hvert eneste sete i Oslo spektrum 24. mars, og dermed vinne veddemålet mot Thomas Giertsen. Litt drahjelp får han fra TV 2, med eget program til våren, der han tar med seerne inn i planleggingsprosessen. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer

Kan Morten Ramm fylle Oslo Spektrum?

Stjernekomikeren tar iallfall utfordringen på Ramme alvor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Som et resultat av et veddemål Morten Ramm inngikk med Thomas Giertsen, må han sørge for at samtlige 7000 plasser i Oslo Spektrum fylles 24. mars neste år.

Veddemålets taper vil bli å se på plakater Oslo rundt, i analkløe-reklame.

- Giertsen hadde ikke trua på at jeg kunne klare det, så jeg skal gjøre mitt beste for å motbevise ham, sier Ramm til Dagbladet.

Ute av Nydalen Å fylle Spektrum krever mer jobbing enn hva Ramm hadde forventet i utgangspunktet. I går ble det kjent at han ikke lenger vil være en del av «Torsdag kveld fra Nydalen»-gjengen til våren.

- Jeg må fokusere på Spektrum-biten. Folk har lettere for å trykke på «like»-knappen på Facebook enn å dra Visa-kortet, så det krever en del jobbing, sier Ramm om hvorfor han har valgt å forsvinne fra humorprogrammet.

- Men jeg begynner jo å lure på om jeg har valgt riktig. Vi er en vennegjeng som har kjent hverandre lenge og holdt på med dette i tre år, legger han til.

Får eget program Ingen ringere enn Sigrid Bonde Tusvik, som så langt har vært gjesteprogramleder i tre «Torsdag kveld fra Nydalen»-episoder, overtar Ramms plass.

- Jeg er 100 prosent sikker på Sigrid klarer det fint. Hun er dritbra på parodiering, og tar roller og typer dødsbra, sier Ramm.

Men mannen bak DJ Dan har ingen planer om å gå i eksil fram til han entrer Oslo Spektrum. Ramm får nemlig sitt eget TV 2-program i forbindelse med forberedelsene av Spektrum-showet.

Den realitylignende serien, kalt «Ramm», var blant nyhetene under TV 2s vårlansering i går. Serien har premiere i februar, og vises i seks episoder - der fem av dem er ukene før showet, og den sjette tar for seg selve showet og tiden etter.

- Publikum får være med på idémøte, oppsøke gjesteartister og være med i planleggingsperioden. Det er litt morsomt at jeg, som tidligere har sett ned på reality-TV, nå gjør det selv, ler Ramm.

Lover DJ Dan-gjensyn Ramm skal ikke stå for hele spektrumshowet, kalt «Kan Morten Ramm fylle Spektrum», alene. Han kunne i går fortelle at flere gjesteartister blir med ham på scenen.

Etter at nyheten om «Torsdag kveld fra Nydalen» fortsetter uten Ramm ble kjent i går, var tilbakemeldingene fra komikerens mange fans flere. Ramm betrygger fansen om at flere av hans populære karakterer blir å se på Spektrum-scenen:

- DJ Dan og Tommy P. er bankers. Resten får dere vente og se.

<strong>VEDDET IMOT:</strong> Thomas Giertsen har ikke troen på at Ramm klarer å selge ut Oslo Spektrum 24. mars neste år. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
VEDDET IMOT: Thomas Giertsen har ikke troen på at Ramm klarer å selge ut Oslo Spektrum 24. mars neste år. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer