«Kan ta rotta på det meste av amerikansk garasjepunk»

The BlackSheeps-debuten er her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| ALBUM: Det er ikke det å finne talent som er vanskelig. Det er hva du gjør når du plutselig får en flokk talentfulle, purunge norsk-russisk-filippinske-finsk-samiske barn med en Spellemannsprisvinnende hit i fanget.

Sender du dem ut på turné, og soper sammen noen sanger slik at plata blir ferdig før folk glemmer hvem som vant Melodi Grand Prix Jr 2008?

Mange ville gjort akkurat det, men hvem det nå var som ga klarsignal til The BlackSheeps ønske om lav profil og sendte dem hjem til Nesseby for å lage ferdig plata på egenhånd, får i hvert fall betalt for det nå.

Gjøre som de vil Det er jo egentlig logisk. Hvordan skal man få noen fordeler av bandmedlemmenes unge alder om de ikke får gjøre det sånn de vil?

Når 15-16-åringene her synger om emo-kids, kjærlighetssorg og selvfølgelig den barnebokaktige historien om «Edwin», kan man høre at de mener, tror og liker det de synger om.

At miksen er litt ko-ko, er strengt tatt heller ingen ulempe når plata skal stikke seg ut i en overbefolket sjanger.

Lettbeint punk Den melodiøse, lettbeinte punken ligger ikke langt unna popmusikken de selv refser i den hardtsparkende åpningslåten, men i likhet med hiten «Oro Jaska Beana» er dette interessant for flere enn The BlackSheeps' jevnaldrende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer