Kan Terminator-spillet matche filmen?

Her er første glimt.

(Dagbladet.no): I går kunne vi vise fram den første, ordentlige traileren til den kommende filmen «Terminator Salvation» (du kan se den nederst i denne saken).

Filmen, som kommer i mai i år, blir som de fleste andre store actionfilmer flankert av et dataspill med samme navn, bare med tilføyelsen «The Videogame» - og i dag har vi fått de første bildene fra spillet.

De to produktene slippes samtidig, og spillet bygger også tungt på historien om motstandsmannen John Connor i den framtidige kampen mot Skynets tilsynelatende uovervinnelige robotstyrker.

Du spiller John i spillet, som forteller om hva som skjer hele to år før filmen starter. Det er den svenske utvikleren Grin som står for spillet, som fra bildene og videoen framstår som et temmelig ordinært, tredjepersons actionspill.

Foregående «Terminator»-dataspill har ikke helt falt i god jord hos verken kritikere eller spillkjøpere, og det skal bli interessant å se hvordan Grin har valgt å presentere den allerede svært actionorienterte framtidsfortellingen i et nytt actionspill.

Hva er dine inntrykk fra bildene og teaseren - er dette et spill du tror kan matche filmen (om du har tro på filmen, da)?