Kan Terminator-spillet matche filmen?

Her er første glimt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går kunne vi vise fram den første, ordentlige traileren til den kommende filmen «Terminator Salvation» (du kan se den nederst i denne saken).

Filmen, som kommer i mai i år, blir som de fleste andre store actionfilmer flankert av et dataspill med samme navn, bare med tilføyelsen «The Videogame» - og i dag har vi fått de første bildene fra spillet.De to produktene slippes samtidig, og spillet bygger også tungt på historien om motstandsmannen John Connor i den framtidige kampen mot Skynets tilsynelatende uovervinnelige robotstyrker.

Du spiller John i spillet, som forteller om hva som skjer hele to år før filmen starter. Det er den svenske utvikleren Grin som står for spillet, som fra bildene og videoen framstår som et temmelig ordinært, tredjepersons actionspill.Foregående «Terminator»-dataspill har ikke helt falt i god jord hos verken kritikere eller spillkjøpere, og det skal bli interessant å se hvordan Grin har valgt å presentere den allerede svært actionorienterte framtidsfortellingen i et nytt actionspill.

Hva er dine inntrykk fra bildene og teaseren - er dette et spill du tror kan matche filmen (om du har tro på filmen, da)?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer