Kan «Tina og Bettina» slå storfilmen «Kon-Tiki»?

Store endringer i siste runde. Stem på din favoritt!

DE NOMINERTE: «Kon-Tiki», «Tina og Bettina - The movie», «Victoria», «Til ungdommen» og «De andre» kjemper om Folkets Amanda. Foto: Filmweb
DE NOMINERTE: «Kon-Tiki», «Tina og Bettina - The movie», «Victoria», «Til ungdommen» og «De andre» kjemper om Folkets Amanda. Foto: FilmwebVis mer

(Dagbladet): 16 filmer har blitt til fem. Nå nærmer det seg slutten på kåringen av Folkets Amanda, men du kan fortsatt hjelpe din favoritt og stemme frem den filmen du mener er best.

Så hvem fortjener ros og oppmerksomhet?

I disse dager er det «Victoria»«De andre»«Tina og Bettina - The movie»«Kon-Tiki» og «Til ungdommen» som kjemper om den gjeve prisen og tittelen Folkets Amanda.

Tidligere i sommer var det «Kon-Tiki» og «Victoria» som lå best an å til å gå av med seieren, men i den siste runden har det skjedd store endringer.

For tiden er det «Tina og Bettina» og «Kon-Tiki» ligger best an i kåringen. Men den er langt fra avgjort.

Alle som stemmer er også med i trekningen av et opphold for to personer på neste års prisutdeling.

Inkludert er to netter på hotell, festivalpass til Filmfestivalen i Haugesund og deltakelse på Amanda 2014.  

Det trekkes også ut en vinner av en Playstation 3 med spillet «Last Of Us».

For å hjelpe din favoritt til seier kan du enten bruke avstemningsboksen høyere oppe på siden, eller sende en tekstmelding med kodeord AMANDA og nummeret på din kandidat (Eks.: AMANDA 1) til 2400 (kr 3,-). Avstemningen varer til 15. august.

Her er kandidatene og deres respektive nummer:
1. «Kon-Tiki»
2. «Victoria»
3. «Tina & Bettina»
4. «Til Ungdommen»
5. «De andre»

Vinneren av Folkets Amanda offentliggjøres under Amandaprisutdelingen i Haugesund som sendes direkte på TV2 fredag 16. august.