Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kan vi forhandle med Taliban?

«Dra av gårde straks, Lysbakken, Halvorsen, Bergstø og hva de nå heter alle de irrasjonelle USA-haterne som heller ser terrorregimet Taliban kommer til makta i Afghanistan, enn at de vestlige landene med FN-mandat prøver å få sentralmakta på beina.

Attila

«Er dette sånn å forstå at du foretrekker krig framfor forhandlingsløsning, eller skal jeg forstå deg slik at du ikke har tro på en forhandlingsløsning? Hvis det siste er tilfelle, er jeg sikker på en ting: En forhandlingsløsning vil ikke komme før noen har våget å tenke tanken høyt, og så gjenstår det å se om tanken kan ha noe for seg.

Hagmor

«Om SV’erne og alle de andre sofaidealistene her oppe i Nord kunne tenke seg dialog med Taliban og at hjelpearbeidet skal foregå uten militærbeskyttelse så kan de jo bare melde seg frivillig på dagen og sørge for begge deler selv?

Bengt

«Å forhandle med Taliban er å forhandle med terrorister. Har dere glemt 11. september? En ting er jeg ganske sikker på, hvis vi trekker oss tilbake taper vi alt vi har gjort til nå for å skape fred.

Hossein

«Lysbakken – fatter du ikke at en overbevisning ikke kan endres med en hyggelig passiar over en kopp kaffe?

Lola

«Håper virkelig SV og Sp klarer å samle seg om en ny strategi. Det er trist å se at så mange nordmenn har et totalt ukritisk blikk på det som nå foregår i Afghanistan.

Det virker som at mange tenker på våre NATO-allierte som de "gode" mens afghanerne er de "onde". De som tenker slik tar naturligvis helt feil.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media