Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kanal 24 drar TV 2 ned

TV 2-konsernet får et svakere resultat i første kvartal i forhold til i fjor. Årsaken er svake tall fra Kanal 24.

TV 2-konsernets driftsresultat i første kvartal ble 35,4 millioner kroner, som er like i underkant av fjorårets resultat på 38,2 millioner kroner.

Nedgangen skyldes at Kanal 24 nå som datterselskap inngår i driftsresultatet med et underskudd på 17 millioner. De underliggende resultater i øvrige selskaper viser derfor en positiv utvikling, opplyser TV 2.

Konsernet melder samtidig om at en positiv utvikling i reklamemarkedet preger regnskapet for årets første tre måneder. TV-kanalen har en solid fremgang og lanseringen av TV 2 Zebra med eliteseriekamper har vært meget vellykket.

Driftsinntektene ble 517,4 millioner kroner, som er en økning på 68,3 millioner kroner, og tilsvarer en vekst på 15,2 prosent. Driftskostnadene ble 482 millioner kroner.

ANB

SVAKERE: TV 2-konsernet får et svakere resultat i første kvartal i forhold til i fjor. Foto: SCANPIX
SVAKERE: TV 2-konsernet får et svakere resultat i første kvartal i forhold til i fjor. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling