Kanal 24 kan bli tysk

I morgen kan millionsluket Kanal 24 bli solgt til selskapet som eier TVNorge og Radio 1. De ansatte er blitt forberedt på at mange mister jobben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Etter det Dagbladet kjenner til er medieselskapet SBS i ferd med å overta Kanal 24 fra TV2. En endelig avgjørelse kan komme i morgen.

I hele høst har det tyske medieselskapet forhandlet med TV 2 om overtakelsen, men uenigheten skal ha vært stor om hvor mye den riksdekkende radiokanalen er verdt.

Dramatisk

Det er en kjent sak at Kanal 24 helt siden starten har slitt med store årlige underskudd. Lyttertallene har i høst ligget på rundt 300000 lyttere – langt unna lønnsomhet.

SBS har vokst til å bli en solid medieaktør i Norge, og står i dag bak Radio 1, The Voice, TVNorge og Canal Plus. I dag har det vært taust både hos TV2 og SBS. De ansatte har tidligere krevd at situasjonen rundt hvem som skal eie kanalen blir avklart før jul.

–Hva som enn skjer med Kanal 24, så er det dramatisk. Jeg kommer til å være en trist mann når avgjørelsen blir kjent, sier klubbleder i Kanal 24, Svein Tore Bergestuen til Dagbladet.

–Vi har forberedt de ansatte på at det blir kraftige nedbemanninger, enten det blir integrering eller salg. I øyeblikket er det salg som er mest sannsynlig, sier Bergestuen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer