Kanalene slåss om Christer

Alle tv-kanalene vil sikre seg «Robinson»-vinneren Christer Falck (30). Riksklysa har allerede sagt nei til «Hotel Cæsar», «Mandagsklubben», NRK og TV3.

Ny «Robinson»-runde

Christer Falck ble - akkurat som ryktebørsen har tippet siden seriestart i september - den suverene vinneren av «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Riksklysa utklasset til slutt Ann-Iren Haugen Utne (33) og Hanne Cecilie Akre (34). Christer gråt en skvett på tv, og i går kveld ble han hyllet av konkurrentene på finalefesten i Oslo. Samtlige deltakere i det siste øyrådet stemte på Christer som årets vinner av ære, berømmelse og 250000 kroner.

- Jeg vil bare benytte anledningen til å be Poppe om unnskyldning, sa Christer i sin korte takketale, en smule rørt over all støtten.

Samboeren Ann-Karin Svendsen satt ringside og var den første til å gratulere. Hun plages ikke over å være kjæresten til selveste riksklysa.

- Christer er det flotteste og morsomste mennesket jeg vet om.

Vil lage musikk-tv

Nå strømmer tv-tilbudene på for Robinsonvinneren.

- Jeg gidder ikke være moromann eller programleder i et eller annet sjekkeshow, understreker han.

- TV2 ville at jeg skulle være slesk advokat i «Hotel Cæsar». Det avviste jeg blankt. «Mandagsklubben» var uaktuell på grunn av all røykingen og drikkingen, sier Christer, som er antirøyk og antialkohol så til de grader at han nektet å skåle i sjampis på festen.

- Jeg har funnet min hylle her i livet, og det er musikk. Hvis jeg får tilbud om et reiseprogram kombinert med etnisk musikk, vil jeg vurdere det, forsikrer årets nye tv-kjendis.

Utstråling

Kommerskanalen TV3 vil gjerne dra nytte av Christers tv-tekke.

- Han har en voldsom tv-utstråling. Det ville være dumt av oss å ikke utnytte det. Det gjelder bare å finne rett konsept for ham og oss, sier Marianne Melfald i TV3.

Men Christer har allerede sagt nei til tre konsepter fra kanalen.

God butikk

- Hva gjør du med vinnerpengene?

- 50000 går til en av mine medarbeidere som har stått på, og som nå får seg en tur til Brasil. Resten bruker jeg på å spille inn et album med Karen Jo Fields. Hvis skiva selger til gull skal jeg kjøpe meg min egen øde øy!

KJÆRESTER: - Christer er det flotteste og morsomste mennesket jeg vet om, sier samboer Ann-Karin Svendsen.
VERTINNER: - Christer fortjente å vinne fordi han er en markant personlighet, mener Elisa Røtterud og Mette Iversen (t.h.).
TAPER: Johan Olav Vinje viser at han var Robinsons og finalefestens sprekeste.
RIVALER: I går jublet både TV3s «Robinson»-vinner Christer Falck og konkurrentene Hanne Cecilie Akre og Ann-Iren Haugen Utne.