Kanalstatus

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Velg din egen tv-vinkel

NRK: Størst antall seere i Norge. Hadde monopol på de beste sportsprogrammene og trodde det skulle fortsette slik. Har allerede mistet de viktige engelske tippekampene og halvparten av norske klubb- og landskamper. Må neste år dele alle sendinger fra ski-VM i Ramsau. Sliter med gammeldags tv-dekning og -grafikk. Har dårlig råd og prøver å selge UEFA-cupen. Kan blir den store sportstaperen fordi NRK sitter på gjerdet mens de andre forhandler bak kulissene.

TV2: Nest største kanal i Norge. Sender for første gang direkte fra løypa i ski-VM samtidig som NRK. Deler norske tippekamper og landskamper med NRK og vil gjerne inngå samarbeid videre. Har avtale med NFF i bare tre år til. Blant verdens beste på tv-grafikk. Satser også på utenlandske fotballserier.

TV3: Har scoret stort på Champions League. Har fortsatt bare drøyt 60 prosent dekning i Norge, hovedsaklig i byer og tett befolkede områder. Langt fram til å bli stor sportskanal, selv om de har forhandlet rettigheter til flere store mesterskap.

TVN: Er «avlastningskanal» for storebror TV2 og får sende noen EM-kvalik kamper i høst. Har, i mangel på attraktive sportsrettigheter, profilert seg på å være periodevis sportsfri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer