Kanon fra Kåre&co!

Om du trodde Kåre & The Cavemen holdt seg til instrumental-låter fordi de ikke kunne synge tok du feil. Disse guttene kan alt. De har bare spart på konfekten.

«Filadelfia» skal spilles like høyt som Kåre & The Cavemen er ubeskjedne. Siste nytt fra Harestua er intet mindre enn en sensasjon av en party-drager.

Refrenget på radiosingelen er som ristet ut av ermene fra The Beach Boys. Resten av låta høres ut som The Rolling Stones ville gjort - dersom de var unge i dag og hadde med seg Jimmi Hendrix på gitar.

Og bare for å si det med en gang: Knut Schreiner må være det nærmeste vi kommer den gamle legenden i vår beskjedne tid. To år på veien har gjort både ham, Kåre, Dag og Anders langt mer, og særs kledelig, rocka. Om resten av albumet, «Gallery Oslo», er like overlegen som singelen, er det bare å melde seg inn i fanklubben.

Den kritikerroste debuten «Jet Age» satte nærmest en ny mal for hjemlig rock, og nå skriver Kåre & The Cavemen videre på historien om Norges beste rockeband. Mens vi venter på del to i føljetongen er det bare smøre juleskinka med tålmodighet og håpe at februar 1999 innhenter oss raskere enn svint.