Kanonklar

QUART (Dagbladet.no): I fjor gikk det mest i klyster. I år har Kristopher Schau utstyrt seg med kanoner for å spre terror i Bendiksbukta.

I fjor arrangerte gutta i P3s \'Karata\' NM i Klyster på Quart. De slo hverandre til blods, urinerte på publikum og hadde kostymeball med råtne grisehoder mellom konsertene i Bendiksbukta.

- I år har vi mer et pirattema, forklarer kaptein Kristopher Schau ombord i den store røverskuta som er satt opp ved siden av scenen i Bendiksbukta.

Sammen med lillebror Aleksander og medskyldige Kyrre Johannessen ønsker han i år å gi piratene litt av sin tapte verdighet tilbake.

- Hele yrket har jo blitt litt uglesett på grunn av disse stygge buksene. De ser jo ikke ut, sier Schau oppgitt.

Fra skuta skal de også belyse de mindre kjente sidene av sjørøverlivet.

- Det var jo mange menn ombord i disse skutene. Det vil være interessant å se hvordan de grep det an når de ville ha en erotisk aften sammen.

Skipet er også bestykket med flere kanoner rettet mot publikum.

- Vi har en søknad inne om å få skyte ut 20 brennende aper, som så skal løpe rundt i lys lue blant publikum. Det vil bli litt av et syn, sier Schau.

- Og så skal vi ikke se bort i fra at vi gjennomfører et nytt NM i klyster. Det er jo et visst idrettsaspekt her, så mange forventer vel det. Vi kan i hvert fall ikke utelukke det.

FRA GRIS TIL KANON: I fjor stilte Kristopher Schau med griselook. I år er det kanoner som gjelder.
KLARE FOR KAMP: Nytt år, nytt Quart, og Karate er nok en gang klar til å gå til krig mot publikum i Bendiksbukta. Kostymene var fortsatt ikke klare, så vi måtte nøye oss med et bilde av skipet. Legg merke til storkanonen på bakerste dekk.