Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Kanskje ikke min

Millionæren Steve Bing tviler på at han er far til Elizabeth Hurleys barn. Men tar ansvaret, hvis han må.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hurley er gravid og har opplyst av den amerikanske filmprodusenten Bing er pappa. Forholdet tok slutt da amerikanerne begynte å omgås en annen kvinne. Ifølge London-avisa Daily Mail vurderer skuespilleren søksmål mot Bing.

Den anklagde har sendt ut en pressemelding som oser av advokathjelp og pussige formuleringer:

- Frøken Hurley og jeg hadde ikke et ekslusivt forhold da hun ble gravid, skriver Bing. - Det er hennes valg å bli ugift mor. Insinuasjonen at jeg ikke ville bry meg om et annet menneskes velferd er veldig sårende både for meg selv og min familie.

- Hvis jeg virkelig er faren, vil jeg bli en ekstremt involvert og ansvarlig forelder.

Bing er barnebarn av eiendomsmagnaten Leo Bing og har produserte flere filmer, blant dem «Get Carter». Han ble sammen med Hurley på vårparten i fjor. Hun hadde som kjent et 13 år langt forhold til kollega Hugh Grant.

Hurley kunngjorde sist måned at hun venter barn med Bing i april. Den angivelig faren har ikke kommentert graviditeten tidligere.

Ifølge Daily Mail begynte amerikaneren å date den mindre kjente skuespilleren Brenda Swanson mens han ennå var sammen med Hurley. Han skal ha forlangt full farskapstest for å avgjøre arverekken.

Eks-paret kommuniserer nå bare via sine advokater.

BEDRE TIDER:Hurley og Bing på basketkamp i Los Angeles i april. Altså før hun ble gravid.Foto:SCANPIX/REUTERS

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!